ANKARA'DAN ERZURUM'A HİBE ÇÖP KONTEYNERi!

Mahallelerde çöp dökecek alan problemi yaşayan Pasinler Belediyesi'ne, Bakanlık tarafından 192 adet çöp konteyneri hibe edildi.

Tarih: 18.01.2022 18:54
ANKARA

 

Sinan AYDIN

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Pasinler halkınının kullanımına sunulmak üzere Pasinler Belediyesi'ne 192 adet çöp konteyneri gönderdi. Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, hibe çöp kovaları için Bakanlığa teşekkür edip, '' Mahallelerimizde çöp dökecek alan problemi de ortadan kalkmıştır'' dedi. 

ANKARA'DAN ÇÖP KONTEYNERİ GELDİ

Erzurum'un Pasinler ilçesinde çöp konteyneri sıkıntısı nedeniyle vatandaşlar kimi zaman çöplerini gelişi güzel döküyordu. Birçok bölgvde kötü koku yayılmasına neden olan bu sıkıntı sonrası, belediye başkanı Ahmet Dölekli harekete geçti. Ankara ziyaretlerinden birinde bir dizi görüşmeler yapan Başkan Dölekli, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan söz aldı. Bakanlık sözünü tuttu, Pasinler Belediyesi'ne önceki gün 192 adet hibe çöp konteyneri  gönderildi.

BAŞKAN DÖLEKLİ: ÇÖP DÖKECEK ALAN PROBLEMİ ORTADAN KALKTI

Çöp konteynerlerinin üzerlerine boya ile, ' T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilmiştir. Pasinler Belediyesi' şeklinde bir de hatırlatma yazısı yazıldıktan sonra mahalle aralarına konularak halkın kullanımına sunuldu. Pasinler halkına çöp kovası sıkıntısını çözdükleri müjdesini veren Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, '' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tarafımıza hibe edilen 192 adet çöp konteynerinin ilçemizdeki muhtelif mahallelere yerleştirilme işleme başlamıştır. Böylece mahallelrimizde çöp dökecek alan problemi de ortadan kalk.'' ifadelerini kullandı.