Ankaragücü mesaisi bugün başlıyor

İlk yarının son haftasını Bay geçirecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, futbolculara üç gün izin verildi. Takım, bugün topbaşı yapacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ankaragücü mesaisi bugün başlıyor

 

2 oyuncu hariç takımın geriye kalanı  3 gün izne çıktı!

Sinan AYDIN

Süper ligde ilk yarının son hafta maçlarını Bay geçirecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularına üç gün izin verdi. 21. hafta maçlarında Büyükşehir Belediye Erzurumspor haftayı bay olarak geçirecek. Son maçta Alanyaspor ile 1 - 1 berabere kalan mavi beyazlılarda, karşılaşma sonrası teknik direktör Mesut Bakkal, 10 günlük ara nedeniyle futbolcularına 3 gün izin verdi. Pazartesi gününe kadar tatil yapacak olan BB Erzurumspor´lu futbolcular, hafta başında yeniden kulüp tesislerinde toplanarak ligin 2. yarısının ilk haftasında karşılaşacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına start verecek.

İKİ OYUNCUYA İZİN ÇIKMADI

Bu arada teknik direktör Mesut Bakkal, takıma üç günlük izin verirken, bu izinlerden iki oyuncu yararlanamadı. 5 Ocak tarihinde başlayan ikinci transfer döneminde takıma dahil edilen Brahim Darri ve önceki gün yarım sezonluk sözleşme imzalayan El Kabir, diğer oyuncular izindeyken, kulüp tesislerinde antrenörler eşliğinde antrenman yaptı. Darri ve El Kabir´in antrenman eksikliği nedeniyle teknik direktör Mesut Bakkal tarafından hazırlanan özel bir program çerçevesinde çalıştıkları öğrenildi.