Ankaragücü maçı hazırlıkları başladı

BB Erzurumspor,  ara vermeden Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı. Artık puan kayıplarına tahammülü olmayan taraftarlar; futbolculardan yeteneklerini sahaya yansıtmalarını, Yücel hocadan ise takıma galibiyeti getirecek dokunuşl

Tarih: 22.02.2022 17:00
Ankaragücü maçı hazırlıkları başladı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında evinde çok önemli bir Ankaragücü müsabakasına çıkacak olan BB Erzurumspor,  bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Pazartesi günü deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kalarak rakiplerinn puan kaybettiği hafta çok önemli iki puandan olan BB Erzurumspor, ilk iki şansını zora soksada umudunu sürdürüyor.

ARA VERMEDEN ANTRENMANLARA BAŞLADILAR

Ümraniyespor’un üç puan kaybettiği ve ilk ikiye girme şansını artıracağı karşılaşmada 2 puan daha kaybederek taraftarlarını üzmeye devam edem mavi beyazlı futbolcular, uçakla Erzurum'a döndükleri gün ara vermeden zorlu Ankaragücü maçının antrenmanlarına başladılar. Adanaspor karşısında kaçan galibiyete yanlış oyuncu değişiklikleri ile sebep olmakla eleştirilen teknik direktör Yücel İldiz, Dadaşlarda hayal kırıklığı yarattı.

YANLIŞ OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ GALİBİYETTEN ETTİ

Göreve başladığı güünden buyana takım üzerinde hiçbir olumlu dokunuşu olmadığı savunulan Yücel hoca, Adanaspor maçında sahanın en iyileri olan Novikovas ve Hasek'i oyundan alarak adeta rakibin 1 puan almasına zemin hazırladı. Haftalarca çok kötü olmasına rağmen 90 dakika oyunda tuttuğu Novikovas'ı en iyi olduğu ve 1 gol attığı maçta oyundan çıkarması, Yücel İldiz'e haklı tepkinin en büyük sebebi oldu. Öne gmelerine rağmen topu ayaklarında tutamadıklarından dolayı skoru koruyamadıklarından dert yanan Yücel hoca, bu sorunu çözecek tek kişi olmasına rağmen şuana kadar takıma saha içinde katkı sağlayamadı.

ANKARAGÜCÜ MAÇI DÖNÜM MAÇI

Mavi Beyazlı futbolcular, hafta sonu oynayacakları Ankaragücü maçının ilk iki için dönüm maçı olduğunun bilincinde antrenmanlara başladılar. Yücel İldiz oyuncuları ile toplantı yaparak Adanaspor maçındaki hatalarını anlatıp Ankaragücü maçında bu hatalarını tekrarlamalarını istedi. Son 10 maçta 7 beraberlik iki galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak çok önemli puanlar kaybeden BB Erzurumspor takımında, taraftarın artık puan kayıplarına tahammülü yok.  Sabrı taşmak üzere olan taraftarlar, futbolcularda yeteneklerini sahaya yansıtmalarını, Yücel hocadan ise takıma galibiyeti getirecek dokunuşlar yapmasını istiyorlar.