Ankaragücü'nü eli boş göndereceğiz

Şampiyonluk yolunda yarın çok önemli bir maça çıkacak olan Erzurumspor, galibiyete odaklandı. Camia inandı, lideri eli boş göndereceğiz.

Tarih: 25.02.2022 19:10
Ankaragücü

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında evinde Ankaragücü ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, dün gerçekleştirdiği antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. İlk iki şansını devam ettirmek için bu maçı mutlaka kazanmak isteyen mavi beyazlı takımda, Teknik Direktör Yücel İldiz oyuncuları ile sık sık toplantılar yaparak Ankaragücü maçının önemini alatıyor.

HEDEF 25 BİN TARAFTAR...HAYDİ DADAŞ MAÇA

25 bin taraftarı hedefleyerek saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen Erzurumspor, dün gerçekleştirdiği antrenmanda teknik ve taktik çalıştı. Teknik Direktör Yücel İldiz, ilk kez Ankaragücü maçı öncesi futbolcuları ile birlikte 1 hafta tam antrenman yapacak olmanın sevincini yaşıyor.

YÜCEL HOCA RAKİBİ FARKLI OYUN TAKTİĞİ İLE AVLAYACAK

Oyuncularına Ankaragücü maçının taktik antrenmanlarını yaptıran kurt hoca Yücel İldiz, başkent ekibini farklı bir oyun kurgusu ile avlayıp eli boş göndermenin planlarını yapıyor. Dünkü antrenmanda fizik, kondüzyon ve taktik çalışan futbolcular, kendi aralarında maç yaparak son provaları yaptılar. BB Erzurumspor, bugün yapacaı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayıp yarın ki maç saatini bekleyecek. Bu arada BB Erzurumspor'da Ankaragücü maçı öncesi Mustafa Akbaş ve Mustafa Yumlu sakat durumdaydı.

MUSTAFA YUMLU MUTLAKA OYNAMALI

Mustafa Yumlu yardımcı hocalar nezaretinde antrenmanlara başlarken, Mustafa Akbaş'ın ise durumu belirsizliğini koruyor. Gribal enfeksiyın girdiği için Adanaspor maçında oynayamayan Olanare ise Ankaragücü maçında hocasının görev vermesi halinde oynayabilecek.  Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında 27 Şubat azar günü saat 16.00'da Büyüehir Belediye Erzurumspor ile MKE Ankaragücü takımları karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan maçı, Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.