Antalya kampı dolu dizgin geçiyor

Antalya kampını sürdüren Erzurumsporlu futbolcular, idmanların dozunun artması ile bol bol güç ve enerji depoluyorlar. Bu arada futbolculara para dağıtılması sonrası da antrenmanlarda morallerin yerinde olduğu görüldü.

Tarih: 06.01.2023 13:39
Antalya kampı dolu dizgin geçiyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligde ilk yarı maçlarının tamalanmasının ardından 6 günlük bir iznin ardından Antalya'da kampa giren Erzurumsporlu futbolcular, bol bol güç ve enerji depolayarak hazırlıklarını sürdürüyor. Antalya'da ikinciyarı hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor, dünkü kamp programı kapsamında sabah kuvvet çalışıp akşam programında ise taktik ağırlıklı idman yaptı. Yönetim ise önce yabancılara sonra da yerli fubolculara para dağıtarak morallerin iyice yükselmesine sebep oldu. 

İDMANLARIN DOZU ARTTI

Mavi Beyazlı futbocular dünkü antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışma yaptılar. Kısıtlı kadrosu ile ligin ikinci yarısına hazırlanan ve transfer tahtasının açılıp açılmayacağının belli olmadığı Erzurumspor'da, mevcut futbolcularla ikinci yarı hazırlıları sürüyor. Dünkü antrenmanda idmanların dozunu artıran Muzaffer hoca, değim yerinde ise futbolcularının pestilini çıkardı. 

MORALLER YERİNDE

İdmanların dozu her geçen gün artarken,  Muzaffer hoca oyuncularını sıkı bir antrenman programına tabi tutarak ikinci yarıya tamamen hazır bir şekilde girmelerini istiyor. Antalya Kumluca’da kamp yapan mavi beyazlılar, 13 Ocak’a kadar burada kamp yaptıktan sonra İstanbul’a geçerek 15 Ocak'ta Pendikspor ile ikinci yarının ilk maçını oynayıp Erzurum'a dönecek. Bu arada futbolculara para dağıtılması sonrası da antrenmanlarda morallerin yerinde olduğu görüldü.