Antalya kampı dolu dizgin sürüyor

Liglere verilen deprem arasını Antalya kampı ile değerlendiren Erzurumspor'da, yeni teknik direktör Hakan Kutlu futbolcularını tanıma imkanı buldu.

Tarih: 21.02.2023 13:12
Antalya kampı dolu dizgin sürüyor

Sinan AYDIN

Antalya Titanic Otel'de kamp yapan Erzurumspor, liglere verilen arayı iyi değerlendiriyor. Antalya'da günde iki antrenman yaparak güç depolayıp kondizyon yüklenen futbolcular, Ankara Keçiörengücü maçına hazırlanıyor. Yeni Teknik Direktör Hakan Kutlu ile sıkı bir antrenman programı geçiren futbolcular, hem yeni hocalarını hem de oyun sistemini tanıma imkanı buluyorlar. Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in maddi desteği ile kamp süresini uzatan Dadaşların, antrenmanlarda moralli oldukları gözleniyor. 

YENİ HOCANIN OYUN SİSTEMİNE ALIŞIYORLAR

Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcıları nezaretinde antrenmanlarını sürdüren futbolcular, yeni hocanın oyun sisteminin provasını yapıyorlar. 1 Mart'a kadar kampı sürdürecek olan Erzurumspor kafilesi , Ankara Keçiörengücü maçı öncesi şehre dönecek. Deprem nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen teknik direktör Hakan Kutlu, antrenmanlarda futbolcuları ile sık sık toplantılar  yaparak oyun sistemini takıma aşılamaya çalışıyor.