Antalya kampı dün başladı

Ara tatilin sona erdiği Erzurumspor'da, futbolcular dün Antalya'da toplanarak ikinci yarının hazırlıklarına başladı. Dadaşlar, Erzurumspor Antalya'dan İstanbul'a geçerek ikinci yarının ilk maçından Pendikspor ile karşılaşacak.

Tarih: 03.01.2023 12:38
Antalya kampı dün başladı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1.Ligin ikinci yarısı 15 Ocak'ta başlayacak. İkinci yarı hazırlıkları öncesi devrv arası iznşne ayrılan Erzurumsporlu futbolcular ve teknik heyet, ikinci yarı için Antalya Kumluca’da kamp startını verdi. Boluspor'a 3-1 mağlup olarak sezonun ilk yarısını yenilgi ile kapatan Erzurumspor'da, futbolcular ve teknik heyet Pendikspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Teknik sorumlu Muzaffer Bialzer tarafından 1 hafta izin verilen futbolcuların Antalya kampına katılmaya başladığı öğrenildi. 

PENDİK MAÇINA SICAK HAVADA HAZIRLANIYORLAR

2 Ocak Pazartesi günü Antalya’da toplanarak İkinci yarı hazırlıklarına başlayan Erzurumspor, 13 Ocak tarihine kadar kampı sürdürecek. Mavi-beyazlılar, 2023 yılının ikinci gününde  Antalya Kumluca Concorde Otel’de kampa girdi ve ikinci devre hazırlıklarına Akdeniz’de başladı. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde 13 Ocak’a kadar Kumluca’da kamp yapacak olan Mavi-beyazlılar, Antalya’dan İstanbul’a geçerek Pendikspor’la ikinci  yarının ilk maçını oynayacak. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, Erzurumspor’un kampına 24 futbolcunun katılacağını söyledi. Pendikspor maçına Antalya'da sıcak havada hazırlanıp enerji depolayan futbolcuları zorlu bir ikinci yarı bekliyor. 

TRANSFER TAHTASI MUAMMASI SÜRÜYOR

Bu arada Erzurumspor yönetimi transfer tahtasını aömak için giişimlerini sürdürüyor ancak şuana kadar oluml bir haber çıkmadı. Taraftarın endişeli ekleyişi sürerken, yönetimden olumlu yada olumsuz hiçbir açıklama yapılmaası ise tepki çekiyor. Erzurumspor, sezonun ilk yarısını 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi ile tamamladı. 18 maçta 20 gol atabilen mavi beyazlı takım, kalesinde 28 gol gören mavi beyazlı takım, silinen üç puanıyla birlikte 17 puanda kaldı. İç saha maçlarında da başarısız bir ilk yarı geçiren ekip 8 maçından sadece 3’ünü kazandı. 2 maçtan 1 puanla ayrılırken 3 maçtan puan alamadı. 10 gol atan ekip kalesinde de 10 gol gördü.