Antalya kampında keyifler yerinde

İkinci devre hazırlıklarına Akdeniz’de sürdüren Dadaşlar, taktik ağırlıklı idmanlar yapıyor.

Tarih: 04.01.2023 12:13
Antalya kampında keyifler yerinde

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligde ilkt yarı maçlarında bir türlü beklenilen performansı gösteremeyen Erzurumspor, topladığı 20 puan ile 13'üncü sırada yer aldı. Maddi olarak zor günler geçiren buna paralel olarak transfer yasağı bulunan mavi beyazlılarda, yönetimin tranfseri açmak için nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenirken, taraftarlar ve camia endişeli bir bekleyiş içerisinde. 

TAKTİK AĞIRLIKLI İDMANLAR YAPIYORLAR

Kısıtlı kadrosu ile ligin ilk yarısını tamamlayan Erzurumspor'da, futbolcular 6 günlük iznin ardından Antalya Kumluca’da kamp yapıyor. Mavi-beyazlılar, 2023 yılına Antalya Kumluca Concorde Otel’de girdi. İkinci devre hazırlıklarına Akdeniz’de sürdüren Dadaşlar, taktik ağırlıklı idmanlar yapıyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde dün gerçekleşen antrenmanda, taktik çalışma yapıldı. 13 Ocak’a kadar Kumluca’da kamp yapacak olan Mavi-beyazlılar, Antalya’dan İstanbul’a geçerek Pendikspor’la ikinci  yarının ilk maçını oynayacak.

KAMPA 29 FUTBOLCU KATILIYOR

Muzaffer Bilazer yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Mavi-Beyazlı ekibimiz, dün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla Antalya kampının üçüncü gününü geride bıraktı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, kamp kadrosuna 29 futbolcunun katıldığı bildirildi. Kamp Kadrosu şu şekilde: 1- Göktuğ Bakırbaş, 2- Rıdvan Oğuzhan Yağcı, 3- Fırat Aymak, 4- Orhan Ovacıklı, 5- Celal Hanalp, 6- Mustafa Yumlu, 7- Fırat Şaşi, 8- Mustafa Akbaş, 9- Yakup Kirtay, 10- Cengizhan Bayrak, 11- Ufuk Budak, 12- Zakaria Bergdich, 13- Herolind Shala, 14- Ahmet Eren Aksakal, 15- Estrela, 16- Batuhan Artarslan, 17- Haluk Baydan, 18- Özgür Sert, 19- Sefa Akgün, 20- Süleyman Koç, 21- Eren Tozlu, 22- Güney Yılmaz, 23- Furkan Özhan, 24- Samuel Olanare, 25- Ahmet Eren Akgüney, 26- Mikail Rosheuvel, 27- Alican Özfesli, 28- Martin Hasek ve 29- Eyüp Oska.