Antalya kampında yüzler gülüyor

Erzurumspor'da, liglere verilen deprem arasını Antalya kampı ile değerlendiren futbolcuların antrenmanlardaki keyifli halleri sevindiriyor.

Tarih: 24.02.2023 17:14
Antalya kampında yüzler gülüyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. lig ekiplerinden Erzurumspor, Antalya Titanic Otel'de kampını sürdürüyor. Günde çift antrenman yaparak Keçiörengücü maçına hazırlanan futbolcular, deprem sonrası yaşanan can kayıplarının üzüntüsünü biraz atlarmış görünüyorlar. Hakan Kutlu ve yardımcıları nezaretinde güç depolayıp kondisyon yüklenen futbolcular, Kazım Karabekir stadyumunda oynayacakları Ankara Keçiörengücü maçına bileniyorlar. 

HAKAN HOCA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

Yeni Teknik Direktör Hakan Kutlu ile sıkı bir antrenman programı geçiren futbolcular, hem yeni hocalarını hem de oyun sistemini tanıma imkanı buluyorlar. Hakan hoca oyuncularına rakibin eksilerini ve artılarını anlatıp kafasındaki oyun kurgusunun provasını yapıyor. İlk maçına galibiyetle başlamak isteyen Hakan hoca, bu doğrultuda sıkı bir antrenman programı uyguluyor. 

ERZURUMSPOR BU HAFTAYI BAY GEÇECEK

Serikspor ile yaptığı hazırlık maçını 2-0 kazanan ve Pazar günü de bir hazırlık maçı daha yapacak olan Erzurumspor kafilesi , 28 Şubat'ta kampı sonlandırıp şehre dönecek. Deprem nedeniyle liglere verilen ara 3 Mart'ta başlayacak ancak Erzurumspor bu haftayı BAY geçecek. Mavi Beyazlı takım, önümüzdeki hafta Kaızm Karabekir stadyumunda Ankara Keçiöregücü takımını ağırlayacak. Küme düşme potasının hemen üstünde bulunan Erzurumspor, tehlike hattında bulunan rakipleri ile oynayacağı 5 maçlık zorlu bir fikstür geçirecek. Dadaşlar bu nedenle Keçiörengücü maçını mutlaka kazanmaları gerektiğinin farkındalar.