APARTMAN SAKİNLERİ ÇÖZÜM BEKLİYORLAR

Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Rabiana Mahallesindeki oturan apartman sakinleri çözüm bekliyor.

Tarih: 20.12.2023 17:25
APARTMAN SAKİNLERİ ÇÖZÜM BEKLİYORLAR

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan KUMRU

Rabiana Mahallesinde apartmanın yanında bulunan yerin daha öncesi hamamın yıkılarak yerine konut yapılması gerekirken aradan üç yıl geçmesine rağmen hiçbir şey yapılmaması apartman sakinleri tedirgin ediyor. 

İnşaat firması kazı yapmasına rağmen   sorunu düzeltmemesi üzerine bina sakinleri durumu yetkililere  aktardıklarını fakat bir sonuç alınamadığını ifade eden apartman sakinleri üç yıl önce kazılan inşaat alanından kendi binalarına su geçmesi nedeniyle korku dolu günler geçirdiklerini söylediler.

Apartman Sakinleri,” Apartmanımızın yanında açılan çukur tehlikesi bulunması çevrede yaşayan vatandaşları tedirgin ediyor. inşaat alanından kendi binalarına su geçmesi nedeniyle binamız tehlike arz ediyor. Yetkililerin bir an önce çözüm  almasını istiyoruz. Kaç defa şikayetçi olmamıza rağmen çözüm bulamadık. Her zaman bu sokaktan geçiyoruz. Çünkü okula buradan başka geçiş yok. Çocuğumu korkarak okula getiriyorum. Burada yaşadığım için çocuğumu başka bir okula da gönderemem. Yetkililerden biran önce binalarımın emniyeti için duyarlı olmalarını istiyoruz. Buradaki binalarımızın temellerine akan sular zamanla demirleri ve kolonları çürütecek. Bunun korkusunu yaşıyoruz.”