Ara sokaklarda yollar köstebek yuvasına döndü

Ara sokaklarda yollar köstebek yuvasına döndü

Tarih: 11.12.2023 16:15
Ara sokaklarda yollar köstebek yuvasına döndü

Erzincan’da göz ününde bulunan merkezi caddelerdeki yollarda bir sıkıntı yaşanmazken ara sokaklarda yollar köstebek yuvasına döndü.
Erzincan merkezde ara sokaklarda bozuk yollar, vatandaşların sabrını zorlamaya başladı. Yağışlarda su birikintilerinin oluştuğu, araçların geçişlerinde de tehlike oluşturan büyükçe kasislerden vatandaşlar mustarip.
Yaz sezonunda onarımı yapılmayan kış sezonunda da yapılması zor olan ara sokaklardaki yollar nedeniyle Erzincan Belediyesine serzenişte bulunan Atatürk Mahallesi sakinlerinden bir vatandaş, “Burası muhtarlığın hemen karşısındaki ara sokak. Şehrin merkezi konumunda bir yer. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi yolda büyükçe çukurlar oluşmuş yağan yağmurla suyla kaplanmış. Araçlar farkına varmadan bu kasislere çarpıyor ve maddi hasar oluşuyor. Bu sokaklar ne zaman yapılacak, çukurlardan arındırılacak, merak ediyoruz” dedi.
Bir başka vatandaş ise, “Sokakların hali ortada. Siz bir vatandaş olarak bu görüntüye ne yorum yapabilirsiniz? Günümüzde artık sosyal medya da her paylaşım güllük gülistanlık görünmesi istenmeyen yerler köstebek yuvası. Gelişen teknoloji sayesinde dron ile havadan çekilen videolar, fotoğrafların seyrine doyum olmuyor da şu ara sokakları da bir göstermek lazım. Sosyal medyada yerel yönetimler, yöneticiler paylaşım yapıyor insanların takdirine sunuyorlar. Güzel güzel methiyeler alıyorlar. Eleştiriye göre de trol kullanıcılar devreye giriyor. Ne ala” diye konuştu.