ARAÇ KİRALAMA FİYATLARINA BAYRAM ZAMMI

Araç kiralama fiyatlarına yakında zam gelecek.

Tarih: 07.05.2024 13:13
ARAÇ KİRALAMA FİYATLARINA BAYRAM ZAMMI

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

Yaz aylarının gelmesi, tatil sezonunun başlaması ile birlikte kiralık araçlara talebin artmasından dolayı araç kiralama fiyatlarına zam bekleniyor. 

Kurban Bayramı öncesi kiralık araçların fiyatlarının zamlanacağını ifade eden  Rent Car işletmecileri, yoğun talepten dolayı ücretlerin yansıyacağını söyledi.

Rent Car işletmecileri,” Kurban Bayramı öncesi araç kiralama sektörü şimdiden hareketlendi. Kurban Bayramı öncesi kiralık araçların fiyatlarının zam gelecek. Şuanda araç kiralama fiyatları bin 200 TL’den başlıyor Kurban Bayramı öncesi araç kiralama fiyatları bin 500TL’yi bulur.  Otomobil fiyatlarının pahalı olması vatandaşları bayram öncesi kiralık araçlara yöneltti. Kiralık araçlara artan talep fiyatların da artmasına neden oldu. Kurban Bayramın da çalışanların uzun süre izini oluyor. Akraba ziyaretleri oluyor. Bu sebeplerle bayramlarda kiralık araçlara talep artıyor. Bayramlar kiralık araç piyasasında en yoğun zamanlardır. Araç kiralama firmaları bayramlarda araçları uzun dönemli kiralamak istiyor.  Bayram öncesi yoğun talep gösteriyor. Otomobil fiyatları pahalı olduğu için de kiralık araçlar tercih ediliyor.  Vatandaşlar, araç kiralarken sorun yaşamamak için kurumsal firmaları tercih etsinler. Araç kiralamak isteyenler yaklaşık 15 gün önceden rezervasyon yapmalı. Son günlerde çok fazla seçenek kalmayabilir. Öncesinde kaparo ödenmesini tavsiye ederim. Araç kiralarken imzalanan evraklar iyice incelenmeli, okunmalı. Bilinen güvenli firmalardan araç kiralamak daha güvenli olacaktır.”