Araştırma Görevlisi Elif Gölveren'in talihsiz ölümü

Arkadaşları ile birlikte tüfekle atış yapan Atatürk Üniversinde görevli Araştırma Görevlisi Elif Gölveren’in tüfekle kazara kendini vurduğu iddia edildi.

Tarih: 23.07.2022 09:43
Araştırma Görevlisi Elif Gölveren

Ölüm olayı ile ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.  

Sinan AYDIN

Erzurum Atatürk Üniversinde Araştırma Görevlisi olan Elif Gölverenin tüfekle kazara kendini vurduğu iddia edildi. Ölüm olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı. Önceki akşam meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti. Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Arş. Gör. Dr. Elif Gölveren(35), arkadaşları A.U. ve M.G.U. ile birlikte Dadaşköy yol ayrımı havaalanı istikametindeki boş arazide tüfekle atış yapmaya başladı.

KAZAYLA KENDİNİ VURDU İDDİASI

İddiaya göre Elif Gölveren, tüfekle atış yapmaya çalışırken kazara kendini vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan Gölveren için arkadaşları 112 Acil Sağlık ekiplerini arayarakl yardım istedi. Yaralı Araştırma Görevlisi kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı, olay anında orada olan arkadaşlarının ifadelei alındı. Savcının olay yeri incelemesinin ardından soruşturma başlatıldı.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YASTA

Bu arada talihsiz ölüm Atatürk Üniversitesi ailesini yasa boğdu. Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, hayatını kaybeden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Arş. Gör. Dr. Elif Gölveren için başsağlığı mesajı yayımladı. Çomaklı, mesajında şunları söyledi: “Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Arş. Gör. Dr. Elif Gölveren'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine, çalışma arkadaşlarına ve tüm Atatürk Üniversitesi ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.”