BAŞKAN BULUTLAR, PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI?

Tarih: 01.01.0001 00:00
BAŞKAN BULUTLAR, PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI?

Belediye bünyesinde hizmet veren tüm birimleri gezen ve personeli ile tek tek tokalaşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Meclis Üyeleri ile birlikte, personelin Kurban Bayramı’nı kutladı. 
"KURBAN BAYRAMI YOKSULA ELİNİ UZATMAKTIR"
Palandöken Belediyesi Şantiyesinde gerçekleşen Bayramlaşma Töreni`nde bir konuşma yapan Başkan Orhan Bulutlar, milli ve manevi duyguların pekiştiği bayramların Türk toplumu için önemli bir yer teşkil ettiğini belirterek, “Kurban kardeşliktir, paylaşımdır, yardımdır ve yoksula elini uzatmaktır. Biz bu güzel duygularla bayrama girerken, maalesef yakın coğrafyamızda Gazze’de Filistin’de Kobani’de, Irak’ta, Suriye’de, Doğutürkistan da Çin’de, Araklıda,Somali de, Afrika da Mısırda, insanlar katliamlara, teröre, zulme maruz kalmakta ve göçe zorlanmaktadır. O nedenle, onların varlığını ve bize olan ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak bir Kurban Bayramı’na girdik. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Bugünkü halimize şükredeceğiz” dedi.
“BELEDİYECİLİK GÖNÜLLÜ HİZMET DEMEKTİR”
Başkan Bulutlar, belediyede görev yapmanın aynı zamanda bir gönüllülük işi olduğuna vurgu yaparak, “İşimiz hem kolay hem zordur. Belediye çalışanının adı memurdur ama aslında sizler gönüllüsünüzdür. Yardım istemeye gelen, sıkıntısı ve şikayeti olana asla ‘hayır’ diyemezsiniz. Çünkü, sevginizi, hizmetinizi vermeye gönüllüsünüzdür. Bizler, bir ekibiz. İyi ve kötü günümüzde birlikte olacağız. Ekip ruhu içinde birbirimize sahip çıkacağız. Hepiniz, bizim için çok kıymetlisiniz. Palandöken halkının güvenliği ve huzuru için çalışan tüm Palandöken Belediyesi personeline çok teşekkür ediyorum. Hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
TEMİZLİĞE BAYRAM SÜRESİNCE DİKKAT EDİLDİ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, daha sonra, Yıldızkent semtin de bulunan Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü birimlerinin bulunduğu şantiye de bayram ziyaretinde bulundu. Personel ile tek tek tokalaşarak Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Bulutlar,”Kurban Bayramı süresince Palandöken İlçesin de sürekli çevre temizliği yapılarak olumsuz ve çirkin görüntü oluşmasını önüne geçilirken denetimler yapıldı belediyemiz tarafın dan hazırlanan moderni kurban kesim yerlerine vatandaşlar yönlendirildi. İlçemiz de huzur içerisin de bir kurban bayramını daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadık” dedi. Daha sonra Başkan Bulutlar, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri personel için şantiye de kurban kestirerek hep birlik şantiye de öğle yemeği yediler.