ASFALTI YENİLENEN MAHALLEDEN BAŞKAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR

Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Kongre caddesindeki vatandaşlar Erzurum Büyükşehir Belediye başkanına teşekkür ettiler.

Tarih: 19.02.2024 11:13
ASFALTI YENİLENEN MAHALLEDEN BAŞKAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR

www.erzurumgunebakis.com/İhsan Kumru

 Hummalı çalışmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, gerçekleştirilen asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür ettiler.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı  merkez mahallelerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor. Deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişleten ekipler, kırsal mahallelerdeki yolları ise stabilize ve sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor. 

Vatandaşlar,” Kırsal mahallelerin asfaltlanacağı yönündeki sözüyle çalışmalarını hummalı şekilde yürüten ekipler, tamamladıkları yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor. Erzurum Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlatılan asfalt çalışmaları ile mahallemizin yollarındaki sıkıntılar çok şükür giderildi. Yapılan bu çalışmadan mahalle sakinleri olarak çok memnunuz. Caddemiz çok güzel oldu. Bu caddenin daha da güzel olacağına inanıyorum. Asfalt çalışmasının yanı sıra altyapısı da tamamlandı.   Böylelikle hakkaniyet oldu.  Büyükşehir Belediyemize mahallemizde gerçekleştirdiği çalışmalar dolayısıyla şahsım ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.   Özellikle mahalle içerisinde olan yol kenarlarına kaldırım ilavesi yapıldığı zaman daha da güzel olacağını umuyorum. Belediyemizin yapmış olduğu bu güzel çalışma için herkese teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" sözlerine yer verdi.