Ata Planlama ve Tasarım Dergisi Eylül´de yayında

Editörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Nalan Demircioğlu Yıldız, Yrd. Doç. Dr. Fatma Zehra Çakıcı, Yrd. Doç. Dr. Defne Dursun´un yaptığı Ata Planlama ve Tasarım Dergisi Eylül´de yayın hayatına başlıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ata Planlama ve Tasarım Dergisi Eylül´de yayında

Elif YILMAZ

?Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dergisi? Erzurum ve Atatürk Üniversitesi´ni temsil etmek üzere ?ATA Planlama ve Tasarım Dergisi? ve İngilizce ?Journal of ATA Planning and Design? isimleri ile 2017 Eylül´de yayın hayatına başlıyor.

ATA Planlama ve Tasarım Dergisi, Atatürk Üniversitesi´nin Mart ve Eylül aylarında olmak üzere yılda iki kez yayınlanacak hakemli bir süreli yayın organı. ATA Planlama ve Tasarım Dergisi; kentsel, kırsal ve bölgesel düzeyde insan-çevre ilişkilerini fiziksel planlama ve tasarım perspektifinden değerlendiren, teori ve uygulamaya yönelik araştırma ve derlemeleri Türkçe ve İngilizce olarak yayınlamayı hedefliyor.

Atatürk Üniversitesi öğretim görevlilerine çağrıda bulunan dergi yönetimi, ?İlk sayıda yer almasını istediğiniz çalışmalarınızı 25 Ağustos 2017 tarihine kadar ataptd@atauni.edu.tr adresine iletebilirsiniz. Dergimize yazar ve hakem olarak katkı koymak için ataptd.atauni.edu.tr web sayfasını ziyaret edebilir, sorularınızı ve başvurularınızı online olarak veya ataptd@atauni.edu.tr adresine iletebilirsiniz.? Destek ve talep beklentilerini ifade ettiler