ATA Teknokent´ten iş dünyasına eğitim semineri

ATA Teknokent´te ?Kariyer ve Gelecek Planlama´ ve ?Farklı Fikir Nasıl Üretilir?´ Eğitim Seminerleri düzenlenecek. Salı günü sabah 9:30´da başlayacak eğitim seminerleri, aynı gün saat 16:30´da sona erecek.

Tarih: 01.01.0001 00:00
ATA Teknokent´ten iş dünyasına eğitim semineri

 

Dilek BAYRAK

ATA Teknokent,  Erzurum iş dünyasına ufuk açacak eğitim programlarına imza atıyor. ?Kariyer ve Gelecek Planlama´ ve ?Farklı Fikir Nasıl Üretilir?´ başlıkları altında Salı günü Erzurum iş dünyasına eğitim semineri düzenleyecek olan ATA Teknokent, Erzurum´da iş dünyasına atılmayı planlayan genç girişimciler başta olmak üzere, bulundukları sektörlerde kendilerini geliştirmeyi hedefleyen iş dünyasına yol haritası çizecek.

?KARİYER VE GELECEK PLANLAMA´

Sabah saatlerinde ?Kariyer ve Gelecek Planlama´ Eğitim Seminerinde Baskın Yeteneği Nasıl Keşfederim? Suali cevap bulacak. Geleceği Planlarken Geliştirilmesi gereken Yetilere dikkat çekileceği seminerde, Kendimizi Nasıl Pazarlarız, İş Nasıl Bulmalıyım, Neler Öğrenmeliyim, İç İnovasyon ve İç Girişim Nasıl Yapılır? gibi kafalardaki istifhamlar da cevap bulacak.

?FARKLI FİKİR NASIL ÜRETİLİR?´

Öğlen oturumunda ise, ?Farklı Fikir Nasıl Üretilir?´ Eğitim Semineri düzenlenecek. İş Fikri Nedir, Fikir Ömür Dönemi, İş Fikri Kaynakları Nelerdir, Yaratıcı İş Fikri Bulma Yöntemleri ve Uygulama konularıyla seminerde katılımcılara yol haritası çizilecek.