Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacak

Atatürk Üniversitesi; Tıp Fakültesi, Fen Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Hemşirelik Fakültesi´nde istihdam edilmek üzere öğretim üyesi alacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacak

Dilek BAYRAK

Atatürk Üniversitesi´ne bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanunun ve ÜniversiteÖğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacak.

Müracaat edecek adaylarda devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları istenilen ilanda, Profesör ve Doçent kadrolarının daimi statüde olduğu belirtildi.

FAKÜLTELER VE ANA BİLİM DALLARI

Tıp Fakültesi´nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları anabilim dalında 1 Yrd.Doç., Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları anabilim dalında 1 Yrd.Doç., Enfeksiyon Hast,ve Klinik Mikrobiyoloji anabilim dalında 2 ve Anatomi anabilim dalında 1 Yrd.Doç. olmak üzere 5, Fen Fakültesi´nde;Biyokimya anabilim dalında 1 Yrd.Doç., İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´nde;Yönetim ve Organizasyon anabilim dalında 1 Yrd.Doç., Hukuk Fakültesi´nde; Ticaret Hukuku anabilim dalında 2 Yrd.Doç. ve Hemşirelik Fakültesi´nde; Hemşirelikte Yönetim anabilim dalında 1 Yrd.Doç. istihdam edilecek.

MÜRACAATTA İSTENEN BELGELER YARDIMCI DOÇENT KADROLARI İÇİN

2547 sayılı Kanun´un 23. maddesinde belirtilen şartlara haiz adayların, dilekçe (Yabancı dil belirtilecek), özgeçmiş, yayın listesi, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yükseklisans, doktora veya uzmanlık belgesi) ve 2 adet fotoğraf 4 takım dosya halinde yayınları ile ilgili birimlere müracaat etmeleri gerekiyor.