Atatürk Üniversitesi’nde Bina onarım yapılacak

Atatürk Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim kurumları, Fuat Sezgin Kütüphane Binasının Baskı Müzesine Dönüştürülmesi için bina onarım ilanı yayınladı.

Tarih: 08.03.2024 11:26
Atatürk Üniversitesi’nde Bina onarım yapılacak

www.erzurumgunebakis.com -  İLAN HABER - Sedanur Bingöl 

Fuat Sezgin Kütüphane Binasının Baskı Müzesine Dönüştürülmesi için yapılacak olan bina onarımı işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceği belirtilirken, tekliflerin ise sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacağı aktarıldı. 

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgilerin yer aldığı ilanda, Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Atatürk Üniversitesi kapsamında yapılacak olan mevcut betonarme binanın yaklaşık 623,43 metre kare kapalı alana sahip bodrum katında tadilat ve onarım işi yapılacağı ifade edilirken, işe başlama tarihi olarak Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren yer tesliminin yapıldıktan sonra 5 gün içinde gerçekleşeceğinin bilgisine yer verilirken, bina onarım işinin teslim tarihi olarak da 60 gün olarak belirlendi. 

Ayrıca ihaleye son teklif verme tarihi 22 Mart 2024 olurken, ihale komisyonunun toplantı yeri de Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Toplantı Salonu oldu.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN