AVM Mescidinde Niyet iyi, hizmet eksik

Erzurum’un en işlek caddelerinin başında gelen Cumhuriyet caddesi üzerinde konumlanmış olan eski adıyla Palerium, şimdiki adıyla Serra City AVM’nin mescidinin soğuk hava deposundan farkı yok.

Tarih: 30.01.2024 23:19 Güncelleme: 30.01.2024 23:19
AVM Mescidinde Niyet iyi, hizmet eksik

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl 

AVM’lerde hem daha çok müşteri çekebilmek amacıyla hem de namaz kılmak isteyenlere imkan sunmak amacıyla, mescit alanı oluşturulmaya özen gösteriliyorken, Serra City AVM bünyesinde bulunan bay ve bayan mescitler, namaz ibadetini gerçekleştirmek için kullanalar tarafından, Mescidin AVM’nin 1. Bodrum katında bulunmasına ve kalorifer peteklerinin kullanıma açılmadığını dile getirenler şikâyette bulundular. 

Kış mevsimi boyunca kalorifer peteklerin yanmadığını dile getiren vatandaş rahatsızlığını dile getirirken, “koskoca AVM’nin bütün katlarında böyle bir sorunla karşılaşılmıyorken, mescit peteklerinin yakılmaması burayı kullananlar için büyük sorun haline geliyor.” söylemlerinde bulunarak yönetimim duruma çözüm bulmasını istediler.

Öyle ki soğuk olması nedeniyle namazlarını hızlı hızlı kılarak çıkmak zorunda kaldıklarını dile getiren vatandaş, “soğuk nedeniyle ibadetimizi hızlıca yapıp çıkmak istiyoruz. Bu da hem soğuk hem de acele etmemize neden olduğu için kıldığımız namazı da Allah kabul etsin ama tüm maneviyatıyla kılamıyoruz” diye konuştular.