Avrupa Kar Voleybolu Heyecanı Palandöken’de Başlıyor.

Erzurum’da CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 2024’ün ikinci etkinliği, yarın Erzurum’da başlıyor.

Tarih: 11.03.2024 16:31 Güncelleme: 12.03.2024 09:27
Avrupa Kar Voleybolu Heyecanı Palandöken’de Başlıyor.

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

12-15 Mart 2024 tarihlerinde Erzurum’da düzenlenecek olan CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 2024 ikinci etkinliği, yarın Erzurum’da başlıyor. Turnuva, Türkiye Voleybol Federasyonu, Erzurum Büyükşehir Belediye ve Ejder 3200 A.Ş. işbirliğinde ortaklaşa bir şekilde düzenlenecek. Gerçekleşecek olan bu büyük organizasyon hakkında bilgi veren Türkiye Voleybol Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Ragıp Koçak, turnuvanın Kapsül Cafe yanında gerçekleşeceğini, 7 ülkeden toplam 19 voleybol takımının katılacağını ifade etti. Koçak, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Erzurum'da gerçekleştirdiği bu organizasyonun çok önemli olduğunu, voleybol noktasında daha büyük organizasyonların Erzurum'un ev sahipliğinde gerçekleşebilmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. 

Turnuvada Milli Takım ve Özel Takımlar Mücadele Edecek!

Turnuva hakkında bilgi veren Koçak, ülkelerin hem milli takımlarıyla hem de oluşturdukları özel takımlarla da katılım sağlayabildiklerini belirtti. İl Temsilcisi Koçak, Erzurum’dan da özel bir voleybol takımının turnuvada mücadele edeceğini, uluslararası bir organizasyonda Türkiye’yi ve Erzurum’u temsil edeceklerini dile getirdi. Ragıp Koçak, yaptığı açıklamada, CEV Kar Voleybolu Avrupa Turlarında ülkelerin birkaç takımla birlikte  katılabildiklerini, Türkiye’nin de birkaç takımla birlikte katıldığını ve Erzurum’dan da bir ekibin bu önemli organizasyonda mücadele edeceğini aktardı. Voleybol İl Temsilcisi Koçak, Erzurum’da gerçekleşecek olan bu turnuvanın ilerleyen zamanlarda Erzurum’da daha büyük uluslararası turnuvalar için güzel bir başlangıç olacağını söyledi.

Palandöken’de Yazın Plaj Voleybolu, Kışın Kar Voleybolu Oynanabilecek!

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 2024’ün ikinci etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan Ragıp Koçak sözlerini bitirirken Palandöken’de kalıcı olarak voleybol alanları yapılacağını, Palandöken’de yazın plaj voleybolu, kışın ise kar voleybolu oynanacağını duyurdu.