AY SONUNDA HİZMETE GEÇEÇEK

Bir süredir tadilat ve onarımı yapılan Erzurum PTT şubesi yeni yüzüyle vatandaşa kaliteli hizmet verecek.

Tarih: 18.09.2023 19:52 Güncelleme: 18.09.2023 20:02
AY SONUNDA HİZMETE GEÇEÇEK

www.erzurumgunebakis.com/ Rabia Aslan Karakaş 

Cumhuriyet Caddesinde bulunan PTT şubesinin 1 yıldan fazladır tadilat ve onarım çalışmasının yapıldığını ifade eden Erzurum Baş Müdürlüğü yetkilileri, yenilenen yüzüyle vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet vereceklerini söylediler.

 PTT Baş Müdürlüğü Yetkilileri,” PTT şubesinin iç tadilatı komple bitti. Şu anda son rötuşları yapıyoruz. Müteahhitten daha teslim almadık.  

Bu ay sonuna kadar açmayı bekliyoruz. 

PTT binasında tüm kargo işlemleri, para çekme, fatura ödeme gibi diğer işlemler de yapılacak. Diğer şubeler de faaliyetlerine de devam edecek. Yaptığımız planlama sonucunda şube sayımızı artırarak, hizmeti vatandaşlarımıza daha da yakınlaştırdık. Halkımızın beklentilerine anında cevap verebilmek, günümüz şartlarında birtakım gereksinimleri de beraberinde getiriyor. Biz de gerek fiziki anlamda ve gerekse sahip olduğumuz teknolojiyi geliştirme bağlamında yeni yatırım ve atılımlar peşinde koşuyoruz. PTT’nin bu yükseliş trendi devam edecek ve kurumumuz, en ücra noktadaki hizmet binasıyla bile modern, kaliteli ve süratli hizmetin tartışılmaz adresi olacak.”

Vatandaşlar PTT'ye geldiği zaman her işini halledebilecek

Yetkililer,” Erzurum’daki tüm şubelerimizi yenileyerek vatandaşlarımıza, daha iyi hizmet verebilmek. Vatandaşlarımız PTT'ye geldiği zaman her işini halledebilecek. Bankaların kredi kartı tahsilatını yapıyoruz. Ayrıca elektrik, su, telefon ve havale işlemlerini şubelerimizden yapabiliyorlar. Daha önce günü geçmiş faturaları almıyorduk ama yaptığımız anlaşmadan sonra onların tahsilatını da yapmaya başladık. Vatandaşımız artık saatlerce kuyruk beklemek zorunda kalmadan işlemlerini kısa sürede halledebilecek. Kapımız her zaman açıktır halkımızın ne sorunu olursa olsun yeter ki, bize bildirsinler çözüm için gerekeni yapacağız inşallah. 

Yeni şubeler açacağız.

 Eski yapıları yıkıp yeni yapılarla bölgemize ilimize halkımıza yakışır bir PTT şubeleri açacağız. Yeni açılacak şubelerimiz olacak yani ihtiyaç duyulan yerlere yeni şubeler açmaya devam edeceğiz. Teknolojik yatırımlarıyla Türkiye’nin yarınına değer katacak önemli bir aktör olarak, ülkemizin dünya ile entegrasyonunu sağlamaya devam ediyoruz. PTT Baş Müdürlüğü olarak tıpkı dün olduğu gibi bugün de milletimizin en büyük destekçisi olan PTT Ailesi olarak, ülkemiz için mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalıştık. “