AYAKLARI YERE BASAN PROJELERİMİZ VAR

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, yaklaşan yerel seçim öncesinde belediyeler için hazırladıkları projelerden bahsetti.

Tarih: 06.01.2024 22:49 Güncelleme: 08.01.2024 16:15
AYAKLARI YERE BASAN PROJELERİMİZ VAR

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Özellikle tarım ve hayvancılık noktasında çok ciddi projeler olduğunu dile getiren Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, “İnsanları doğduğu yerde nasıl doyurabiliriz sorusu üzerine çalışmalar yapıyoruz. Ayakları yere basan projelerimiz var. İnşallah vatandaşımızı özellikle gençlerimizi toprağıyla barıştıracağız” dedi.  

TKDK VE IPARD’IN PROJELERİNİ HAYVANCILIKTAN ANLAMAYAN İNSANLAR KULLANDI

TKDK’nın ve IPARD’ın projeleri Erzurum’da hayvanı hiç tanımayan insanlar tarafından kullanıldığını iddia eden Başkan Bozan, “Özellikle şehirde yaşayan, hayvancılık hakkında bilgisi olmayan insanlar bu projeleri kullanarak ahırlar yaptırdılar. Bu konu da devletin büyük paraları heba oldu” dedi.

Sözlerine, “Ancak bizim projelerimiz bu yönde değil” şeklinde devam eden Bozan, şu ifadeleri kullandı;

“Özellikle gençlerimizin köyde yaşamaları durumunda, köylerini terk etmedikleri müddetçe sigortaları devlet tarafından yatırılacak. Yani gençlerimiz hem kazanacak hem de kazandıracak. Bugün köylerimiz altyapısıyla, sokakta ki asfaltı veya parke taşlarıyla yaşanabilir durumda. Tabi bunları inkâr etmek mümkün değildir. Yapılan her hizmeti takdir ediyoruz ancak köylerimizde artık insan yok. Yapılan hizmetler orada garip bir şekil aldı. Hizmet insana yapılır, insan varsa orada hizmet, hayat, canlılık vardır.”

“Milletin menfaati olamayan hiçbir projeye imza atmayacağız”

“Biz milletin menfaati olamayan hiçbir projeye imza atmayacağız, evet demeyeceğiz. Özellikle belediye başkanlarımızı belediyenin parasını harcarken, kendi cebinde ki paradan daha büyük hassasiyet gösterecek. Çünkü o para devletin malıdır ve insanların hakkıdır. Sadece hak eden mutlaka bizim belediyeciliğimizde karşılığını alacak”