AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN AYAKTA ALKIŞLANACAK HİZMET!

Aziziye Belediyesi, bünyelerinde kurdukları evde bakım biriminde görevli kuaför ile ilçe sınırları dâhilinde yaşı geçkin olan vatandaşlara kuaför hizmeti veriyor.

Tarih: 21.08.2023 18:23
AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN AYAKTA ALKIŞLANACAK HİZMET!

www.gunebakiserzurum.com / Muhammet YILMAZ 

Aziziye Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre kuaför hizmeti tespit edilen yaşlı vatandaşlara, hastalığı olan yaşlı vatandaşlara, engeli bulunan yaşlı vatandaşlara veriliyor. Verilen hizmet belirli bir takvim doğrultusunda ayın belirli günlerinde ve belirli haftalarında vatandaşların evlerinde ziyaret suretiyle yapılıyor. Kuaförlük yapan vatandaş, Aziziye Belediyesi’ne bağlı personel olarak çalışıyor. Maaşını belediyeden alıyor. Ancak yaptığı iş belirtildiği gibi ilçe sınırlarında ki yaşlıların bakım hizmeti vermek olarak tabir ediliyor. 

Aziziye Belediyesi tarafından verilen akülü araçla sadece Aziziye merkezde değil Aziziye’ye bağlı olan kırsal kesimlerde de hizmet veriliyor. Sakal tıraşı, saç tıraşı gibi hizmetler veriliyor. Bunların yanında kuaför hizmeti alan engelli çocuklarda bulunuyor. Bu çocuklarda Aziziye Belediyesi tarafından tespit ediliyor ve belirlenen takvime göre hizmet sağlanıyor.