Badminton Genç Kızlar Şampiyonu Özel Güneş Koleji

Erzurum'da Okul Sporları Badminton Genç Kızlar İl Birinciliği tamamlandı.

Tarih: 11.01.2024 23:27 Güncelleme: 12.01.2024 09:56
Badminton Genç Kızlar Şampiyonu Özel Güneş Koleji

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi Spor Salonu, bu yılın Badminton Genç Kızlar İl Birinciliği turnuvasına ev sahipliği yaptı. Büyük bir rekabetin yaşandığı turnuvada, Erzurum'un en iyi badminton takımlarını bir araya getirdi.

Çekişmeli müsabakalara sahne olan Erzurum Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda, Özel Güneş Koleji badminton takımı büyük bir başarı elde ederek şampiyonluğa ulaştı. Turnuva boyunca gösterdikleri performansla dikkat çeken Özel Güneş Koleji, il birinciliğinin ardından gruplara katılmak için hak kazandı.

Öğrenciler arasındaki dostane rekabetin yanı sıra, sporun ve fair play'in ön planda olduğu bu etkinlik, genç badminton oyuncularının yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu bir platform oldu. Erzurum Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi Spor Salonu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen turnuva, sporseverleri heyecanlandırdı.

Özel Güneş Koleji’nin başarısı, ilerleyen dönemde Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum'u temsil etme ihtimalini bulundururken, diğer okullar da turnuvada sergiledikleri performansla gurur yaşadılar. 

 

Dereceye Giren Takımlar

1) Özel Güneş Koleji

2)  Mecidiye Anadolu Lisesi

3) Yıldızkent Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

4) Atatürk Anadolu Lisesi