Badminton Türkiye Yarı Finalleri Erzurum’da Başladı

Okul Sporları Yıldızlar Badminton Türkiye Yarı Finalleri, Erzurum’da Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda başladı.

Tarih: 25.03.2024 16:59 Güncelleme: 25.03.2024 21:00
Badminton Türkiye Yarı Finalleri Erzurum’da Başladı

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum’da Okul Sporları Badminton Yıldızlar Türkiye Yarı Finalleri büyük bir heyecanla bugün başladı. Geleceğin yetenekli badmintoncularının mücadele ettiği yarı finallere kızlarda 6 erkeklerde 7 okul olmak üzere toplamda 13 okul mücadele ediyor. 

Şehit Yakup Sürücü Anadolu Lisesi’nin spor salonunda gerçekleşen Türkiye Yarı Finalleri’nde 13 okuldan toplamda 65 sporcu, okullarını bir üst tur olan Okul Sporları Badminton Yıldızlar Türkiye Finallerinde yarışabilmesi için büyük bir mücadele sergiliyorlar. 

Erzurum’dan 3 okul da yarışmada toplam 4 takım ile mücadele ediyor. Yarışmada Özel Güneş Koleji hem kız hem de erkek takımı ile mücadele ederken Saltukbey Ortaokulu kız takımı ile Turgut Özal Ortaokulu ise erkekler kategorisinde mücadele ediyor. Türkiye Yarı Finallerinde, Erzurum, Erzincan, Giresun, Elazığ, Bingöl ve Trabzon olmak üzere toplam 6 ilden 13 okul turnuvada mücadele ediyor. 

Erzurum’da başarılı performans gösteren okullar, Okul Sporları Badminton Yıldızlar Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanacaklar.