Bahane yok! Haydi maça

Futbolcular, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını dün tamamlayarak maç satini beklemeye başladı. BB Erzurumspor yönetimi de bilet fiyatlarını oldukça aşağı çekerek, bu önemli maçta taraftarını maça davet etti.

Tarih: 13.12.2021 19:15
Bahane yok! Haydi maça

Sinan AYDIN

Bugün evinde önemli bir müsabakaya çıkacak olan BB Erzurumspor, taraftarını yanında görmek istiyor. Futbolcular, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını dün tamamlayarak maç satini beklemeye başladılar. Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında bugün kendi evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlılarını tamamladı. Cuma günü deplasmanda Kocaelispor'a 2-0 yenilerek taraftarlarını üzen mavi beyazlı futbolcular, Erzurum'a döner dönmez Cumartesi gününden itibaren Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyordu.

TÜM PLANLAR GALİBİYET ÜZERİNE YAPILDI

Şampiyonluk yolunda Kocaelispor karşısında çok önemli bir 3  puan kaybeden Erkan Sözeri ve talebeleri, Gençlerbirliği maçını kazanarak taraftarlarına sevindirmek isiyorlar. Yoğun maç programı nedeniyle Aralık ayı bitene kadar üç günde bir maç yapacak olan BB Erzurumspor'da, teknik direktör Erkan Sözeri oyuncularına Gençlerbirliği takımının eksilerini ve artılarını anlatıp taktik çalıştırdı. Dünkü antrenmanda futbolcular, kondisyona dayali idmanla başlayıp, taktik çalıştıktan sonra çift kale maç yaptılar.

TARAFTAR GÖKTUĞ'U KALEDE GÖRMEK İSTİYOR

Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin Gençlerbirliği maçında nasıl bir kadro sahaya süreceği merak edilirken, mavi beyazlşı taraftarlar bugünkü maçta kalede Göktuğ'u görmek sitiyor. Szumski'nin sezon başından buyana yediği hatalı goller sonrası kayıplar yaşayan camia, Szumki'ye verilen şansın Göktuğ'a da verilip yabancı kontenjanının başka mevkilerde oynayacak oyuncularla değerlendirilmesini istiyorlar.

KAYBETTİĞİMİ AVANTAJI GERİ ALABİLİRİZ

Erkan Sözeri'nin kalede Szumski'yi kesip Göktuğ'a görev vermesi bekleniyor. Bu arada Eren Tozlu'nun yerine ise Shala'nın görev yapması bekleniyor. Dadaşlar, önemli kayıp yaşadıkları hafta da rakiplerinin de çoğunun kaybetmesi nedeniyle Gençlerbirliği maçını kazanıp yeniden avantajı eline girmek istiyor. BB Erzurumspor yönetimi de bilet fiyatlarını oldukça aşağı çekerek, bu önemli maçta taraftarını maça davet etti.