Bahçeli'den Esenyurt'taki cinayetlere ilişkin açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik yazılı bir açıklama yaptı. Yerel seçimlerde “Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun” hareket edeceklerini söyleyen

Tarih: 01.08.2023 11:35 Güncelleme: 01.08.2023 11:36
Bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik yazılı bir açıklama yaptı.

Bahçeli yazılı açıklamasında gündemdeki konulara ilişkin mesajlar da verdi.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir tekel bayisinde gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin değerlendirmede bulunan Bahçeli, “Esenyurt’ta işlenen menfur bir cinayet üzerinden toplumsal yapıya korku aşılayan, tedirginliği artıran, güven ve huzur ortamını karartmaya çalışanlar da siyasetten ve demokrasinden umudunu kesen zillet zihniyetinden başkası değildir.” dedi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik yazılı bir açıklama yaptı.

Bahçeli yazılı açıklamasında gündemdeki konulara ilişkin mesajlar da verdi.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir tekel bayisinde gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin değerlendirmede bulunan Bahçeli, “Esenyurt’ta işlenen menfur bir cinayet üzerinden toplumsal yapıya korku aşılayan, tedirginliği artıran, güven ve huzur ortamını karartmaya çalışanlar da siyasetten ve demokrasinden umudunu kesen zillet zihniyetinden başkası değildir.” dedi.KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Akbelen ziyaretini, “CHP Genel Başkanı’nın etrafı çevrelenmiş, aleyhine olacak şekilde çember gittikçe daralmışken Akbelen’de boy göstermesi başka bir sorumsuzluk ve şuursuzluk örneğidir.” sözleriyle yorumladı.
 

“YEREL SEÇİM” MESAJI
 

Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin mesajlar da verdi. Seçimlere ilişkin hazırlık sürecini 24 Temmuz günü başlattıklarını hatırlatan Bahçeli, bu hazırlıkların bugün itibariyla tüm ülkeye etaplar halinde yayılmasını kararlaştırdıklarını söyledi.

Bahçeli, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Ruhuna uygun hareket edeceklerini de söyledi. HABER MERKEZİ