Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu ziyaret turunda

Bir takım incelemelerde bulunmak için memleketi Erzurum’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Başkan Sekmen’i ve Başkan Mahmut Uçar’ı ziyaret etti.

Tarih: 23.10.2023 14:54
Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu ziyaret turunda

www.erzurumgunebakis.com / Sedanur BİNGÖL

Bir takım incelemelerde bulunmak için memleketi Erzurum’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ı ziyaret etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ziyarette yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sn. Zafer Tarıkdaroğlu’nu belediyemizde ağırladık. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Yakutiye Belediyesi ziyaretinde Bakan Tarikdaroğlu’na ilçede yaptığı hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Uçar, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız, Hemşehrimiz Sayın Zafer Tarıkdaroğlu, Belediyemize ziyarette bulundular. Kendilerine ve ona eşlik eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Cemil İlbaş'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.