Bakkallar ve Manavlar Odasına hem genç hem de eğitimli aday,

Erzurum Bakkallar Ve Manavlar Odası, seçim heyecanı yaşıyor. Salı günü yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Samet Erdoğan, hem genç, hem eğitimli, hem de de köklü bir esnaf aileden geldiği için daha iddialı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Bakkallar ve Manavlar Odasına hem genç hem de eğitimli aday,

Seyfi BAYER

Kapı kapı dolaşıp esnaflara projelerini anlatan Bakkallar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Samet Erdoğan´ın en büyük güvencesi ise tecrübe ve birikimi. ? Bakkal Hayattır Değerini Bilene´ sloganını temel ilke edinerek yola çıkan Samet Erdoğan, ?? Küçüklükten beri yapmakta olduğum esnaflığın vermiş olduğu tecrübe ve birikim ile Bakkallar Ve Manavlar Odası Başkanlığı´na Adayım´´ dedi. Başkan Adayı Erdoğan, ?´ Üniversite mezunuyum. Hizmet edeceğim kurum içinde aktif esnaf olup, esnafın sıkıntılarını bilen ve yaşayan bir kardeşinizim. Esnafımız şuan zor durumda her gün açılan yerel ve kurumsal büyük marketler sayesinde, her gün kapanan Bakkal Mehmet amcaların sayısı artıyor. Bakkal, bir mahallenin emniyetini sağlayan, dertlerini dinleyen ve çözüm üretebilen, mahalledeki tek temel taşlarımızdan biridir. Günümüzde bu kadar olumsuz haber almalarımızın temel nedenlerinden biri, kaybolan ve sürekli yok edilmek istenilen Bakkallarımızdır´´ ifadelerini kullandı.

 ??Bu deveyi gütmek için mücadele vereceğiz´´

Başkan Adayı Samet Erdoğan, seçim gezileri kapsamında Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut´u da makamında ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bir çok esnafın desteğini arkasına alan Samet Erdoğan, tek gayelerinin birlik ve berberlik içerisinde esnafın sorunlarına çözüm bulmak olduğunu söyledi. Erdoğan, ?´ Bizler bu diyardan gitmek yerine, bu develeri gütmek için mücadele vereceğiz. Esnaf olup ve esnafın dertlerini bilen iyi bir yönetim ile,  bizim olan haklarımızı geri almak için mücadele vereceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha da büyüyebilmek, tek gayemizdir. Bunun hiçin hazırlanacak projeler konusunda ve nasıl yapılacağına dair bilgi ve birikime sahibiz. ?Bakkal Hayattır Değerini Bilene´ sloganını temel ilkemiz doğrultusunda gerçekten kullanıp esnaf kimliğine bürünerek bizim olan hakkımızı alacağız inşallah. Bunun için çok değerli esnaf kardeşlerimizden bir esnaf olarak desteklerini bekliyorum. Yarın yapılacak olan seçimde, hakkınız olan ekmeğinizi, işinizi ve memleketiniz korumak için oy kullanmanızı rica ediyorum. Bizler sizler için varız´´ şeklinde konuştu.