Bandırmaspor maçı hazrılıkları başladı

Erzurumspor, Bandırmaspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Teknik direktör Hakan Kutlu, futbolcularını bu maça motive ediyor.

Tarih: 20.04.2023 10:06
Bandırmaspor maçı hazrılıkları başladı

Günebakış/Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Ligin 34. haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına dün başladı. Manisaspor maçı sonrası iki gün izin verilen futbolcular, dün tesislerde toplanarak topbaşı yaptı. 

HAKAN HOCA FUTBOLCULARINI MOTİVE EDİYOR

23 Nisan’a kadar kendi tesislerinde antrenmanlarını sürdürecek olan mavi-beyazlı takımda, teknik direktör Hakan Kutlu futbolcularını Bandırmaspor maçına motive ediyor. Manisaspor maçını futbolcuların bariz hataları sonrası kaybeden Erzurumspor'da, Hakan hoca da oyun sistemi ve  değişiklikleri ile tepki çekmişti. Bandırmaspor maçından puan yada puanlar almak zorunda olan Hakan hoca ve talebelerinin, sahaya kapanan değil saldıran bir futbol anlayışı ile çıkması bekleniyor.

İKİ TAKIM İÇİNDE ZOR MAÇ OLACAK

Manisa FK maçında sakatlanan Orhan Ovacıklı, Batuhan Artarslan ve Alican Özfezli'nin tedavileri devam ediyor. Üç oyuncunun sakatlıklarının ciddi olup olmadığı, çekilecek MR’dan sonra belli olacak. Spor Toto 1. Ligin 34. haftasında Bandırmaspor ile Erzurumspor karşı karşıya gelecek. 24 Nisan Pazartesi günü saat 16.00'da oynanacak olan maçın hakem triousu henüz açıklanmadı.