Bandırmaspor maçında 3 puana şartlandık

Erzurumspor,  2 günlük iznin ardından dün topbaşı yaptı. Bandırmaspor'u yenmek isteyen Dadaşlar, provalarını galibiyet üzerine yapıyor.

Tarih: 23.11.2022 12:28 Güncelleme: 23.11.2022 12:28
Bandırmaspor maçında 3 puana şartlandık

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında evinde Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor,  2 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başladı. Dün öğleden sonra kulüp tesislerinde toplanan futbolcular ve teknik heyet, Kazım Karabekir stadyumunda Pazar günü oynanacak olan Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladılar.

BANDIRMASPOR MAÇINDA DA AYNI MÜCADELE

Düz kuşu yaparak idmana başlayan futbolcular, daha sonra teknik heyet nezaretinde teknik ve taktik antrenman yaptılar. Gtiğimiz hafta sonu Manisaspor deplasmanından 1 puanla dönen  futbolcular, oynadıkları futbolla galibiyeti kaçıran taraf olmanın verdiği üzüntü ile Bandırmasor maçının hazırlıklarına başladı. Muzaffer hoca oyuncuları ile yaptığı toplantıda, Manisaspor maçında ortaya koydukları mücadeleyi Bandırmaspor maçında da görmek istediğini söyledi. Muzaffer Bilazer'in 8 maçlık cezası bittikten sonra kulübede yer aldığı iki maçtan 4 puan çıkaran Erzurumspor, Ocak transfer dönemine kadar toplayabildiği kadar puan toplayıp küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

OYUNCULARIN YÜKSELEN PERFORMANSI SEVİNDİRİYOR

Oyuncularının son iki maçta gösterdiği performanstan memnun olan Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, aynı perfırmansın bundan sonraki maçlarda da sahaya yansıyacağına inanıyor. Takımın yükselişe gtiği konuusnda sppor otoriteleri ile hemfikir olan taraftarların tek sıkıntısı ise, gol yollarında oldukça kötü olan Olanare'ye Ocak ayına kadar sabredecek olmak. Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında, Erzurumspor ile Bandırmaspor karşılaşacak. Pazar günü saat 16.00'da Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan maçın hakem triosunun ise bugün açıklanması bekleniyor.