Bandırmaspor mesaisi başladı

Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, bir yandan da kötü gidişatın sebepleri sorgulanıyor.

Tarih: 18.01.2022 18:56
Bandırmaspor mesaisi başladı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına dün başladı. Gtiğimiz hafta sonu Pazar günü oynanan maçta ligin dibindeki Bursaspor ile berabere kalarak büyük hayal kırıklığı yaratan Erkan Sözeri ve talebeleri, çok önemli iki puan daha kaybettikleri bu maçı da unutup Bandırmaspor maçına konsantre oluyorlar.

TAKIMDAKİ KÖTÜ GİDİŞATIN SEBEPLERİ SORGULANIYOR

Bursaspor maçında skordan çok takımın sergilediği kötü futbolun tartışıldığı BB Erzurumspor'da, 5 hafada 1 galibiyet ve 4 beraberlik alınarak çok önemli puanlar kaybedilmesinin sebepleri sorgulanıyor. Sakat futbolcuların çokluğu da sebepler arasında gösterilse de; spor otoriteleri  ve taraftarlar, takımda oyun sistemi ve kurgu olmamasından dolayı futbolcuların üç top yapamayacak derecede kötü futbol ortaya koydukları görüşünde birleşiyorlar. Yönetimin de ortaya konulan kötü futbolcdamn dolayı Erkan hoca ile bir dizi görüşme yaptığı öğrenildi.

''TAKIMIN SEZON BAŞINDAN BERİ OYUN SİSTEMİ YOK''

Teknik Direktör Erkan Sözerinin kendisini sorgulaması gerektiği kanısına varan spor otoriteleri ve taraftarlar, '' Takımın sezon başından beri bir oyun sistemi yok. Ne oynadığı belli olmayan bir takım var. Erkan hoca antrenmanlarda bu oyunculara nasıl bir antrenman yaptıryor merak ediyoruz. Karşımızda 3 top yapamayan bir futbolcu topluluğu var. Erkan Sözeri artık bir oyun kurgusu oluşturmalı, takımın bir sistemi olmalı. Zayıf rakipler bile Erzurumspor'u teselli takımı görüp puanlar alıyor.'' şeklinde serzenişte bulundular. 

BANDIRMASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DÜN BAŞLADI

Uçakla Erzurum'a döndükleri günü izinli giren mavi beyazlı futbolcular, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları zorlu Bandırmaspor maçının hazırlıklarına dün başladılar. Son 5 maçta 1 galibiyet ve 4 beraberlik alarak şampiyonluk yolunda çok önemli 8 puan kaybeden BB Erzurumspor'da, Erkan hoca oyuncularına Bandırmaspor takımının eksilerini ve artılarını anlatıyor. Rakibin ligin iyi top oynayan takımlarından biri olduğunu ve zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını hatırlatan Erkan Sözeri, dünkü antrenmanda ağırlıkta fiziksel antrenman yaptırdı. Dünkü antrenmana fuıtbıolcuların bir kısmının katılmadığı, o nedenle taktik ağırlıklı antrenmanın bugün yapılacağı öğrenildi. Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında, 23 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Royal Hastanesi Bandırmaspor ile Büyüehir Belediye Erzurumspor, karşı karşıya gelecek.