Banka müşteri hizmetlerine ulaşmak için uğraşan vatandaşlar çileden çıkıyor!

Bankaların müşteri hizmetlerine ulaşmak için uzun süreler telefon beklemek zorunda kalan vatandaşlar, bu duruma isyan ediyor.

Tarih: 04.02.2024 12:04 Güncelleme: 04.02.2024 12:13
Banka müşteri hizmetlerine ulaşmak için uğraşan vatandaşlar çileden çıkıyor!

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Banka işlemlerini halletmek veya sorunlarını çözmek için müşteri hizmetlerini arayan vatandaşlar, uzun bekleme süreleri nedeniyle çileden çıkıyor ve sinirleniyorlar.

“HER SEFERİNDE AYNI ŞEYLERİ DUYMAKTAN BIKTIM!”

Yener Kelleci, "Bankaların müşteri hizmetlerine ulaşmak neredeyse imkânsız hale geldi. Bir saat, iki saat hatta daha uzun süreler telefon bekliyoruz. Bu durum gerçekten sinir bozucu" diyerek tepkisini dile getiriyor. Bir diğer vatandaş ise, "Her seferinde 'yüksek yoğunluktan dolayı beklemeniz gerekiyor' mesajını duymaktan bıktım. Bankaların müşteri hizmetleri gerçekten daha etkili bir şekilde çalışmalı" şeklinde konuşuyor.

Özellikle acil işlemler veya sorunlarla karşılaşan vatandaşlar, uzun bekleme sürelerinin mağduru olarak, bankaların müşteri hizmetlerine ulaşmak için çaba harcamaktan yorulduklarını ifade ediyorlar. Kimi vatandaşlar, bankaların daha fazla müşteri temsilcisine veya alternatif iletişim kanallarına yönelmesi gerektiğini belirtiyorlar.

VATANDAŞLAR BANKALARI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYOR

Banka müşteri hizmetlerine bağlanırken yaşanan bu sıkıntıların giderilmesi ve daha etkin bir hizmet sunulması talepleriyle birlikte, vatandaşlar bankaları daha duyarlı olmaya ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya çağırıyorlar.