BANKALARIN ATM’LERİ BOZUK

Erzurum’daki bozuk ATM’ler vatandaşı illallah ettirdi.

Tarih: 05.06.2023 19:58
BANKALARIN ATM’LERİ BOZUK

www.erzurumgunebakis.com/ Muhammet YILMAZ

Banka ATM’leri bazen insanlara çok büyük sıkıntılar yaşatabiliyor. Arıza yapan ATM’ler yer geliyor vatandaşın parasını yutuyor, yer geliyor kartları yutuyor. Özellikle para yutma hadiselerinde vatandaşlar çok sıkıntı çekiyor.

Bazı bankalara ait ATM makinelerinde yaşanan arıza ve sorunlar, vatandaşları çileden çıkarttı. 

Teknolojik imkânların oldukça elverişli olduğu günümüzde, banka ATM'leri vatandaşın işini olumsuz yönde etkilerken, ATM'lerin sürekli bozuk olmasından ötür vatandaşlar, ATM’lerin bozuk olması bir utanç olduğunu bu vurdumduymazlığa son verilmesi gerektiğini söylediler.

Vatandaşlar,” Yetkililer bozuk olan ATM’ler ile ilgilenmiyor. ATM kullanan birçok kişi var ve hepsi mağdur oluyor. Diğer şikâyetler de ATM’ler eksik para veriyor gidiyorsun bankaya kasasında fazla para çıkmaz ise parayı almanız imkânsız. Başıboşluk var. Bankalar hizmet bedeli adı altında bir sürü kesinti yaptığı yetmiyormuş gibi  Bankama ait ATM'nin  günlerdir bozuk olması dolayısıyla ortak ATM den ödemelerimi gerçekleştiriyorum para çekiyorum ve benden hizmet bedeli olarak yüklü miktarda fazladan para kesiliyor şikâyetçiyim. ATM sayıları yeterli değilken bir de üstüne üstlük ATM’ler çalışmıyor. Çok yoğunluk olmuyor ama acelemiz olduğunda işlemleri hızla yapmak istiyoruz. Yetkililerden bu ATM’nin onarılmasını istiyoruz. Para ihtiyaçlarımız karşılamak için en yakın ATM’ye gidiyoruz ancak para çekemeden evimize dönüyoruz. Yetkililerin bu sorunla ilgilenmesi gerekiyor. Erzurum’daki arızalı banka   ATM’lerin tamir edilmesini istiyoruz ”