Başhekim'den depremzede çocuğa sürpriz doğum günü

Rutin hasta ziyaretlerini sürdüren Şehir hastanesi Başhekimi İbrahim Hakkı Tör, depremzede bir hastanın doğum günü olan çocuğu için doğum günü pastası kesti.

Tarih: 08.04.2023 09:28 Güncelleme: 08.04.2023 10:21
Başhekim

Sinan AYDIN /Günebakış

Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimi Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Hakkı Tör, yöneticileri ile birlikte rutin olarak yaptığı hasta ziyaretlerine devam ediyor. Başhekim Tör, dünkü hasta ziyaretleri programı kapsmaında depremzede bir hasta ile görüşüp geçmiş olsun dileklerini iletti. Doğum günü olan çocuk için sürpriz yapı. Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle Erzurum'a gelen Pınar Köş isimli depremzede, hastalandığı için Şehir hastanesinde tedavi görüyordu. Başhekim Tör, ziyaret kapsamında Pınar Köş ismli depremzede ye hem depremden dolayı hem de hastalığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti. 

HAVVA İÇİN DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Başhekim Tör ve beraberindeki hastane yöneticileri, dün doğum günü olan Pınar Köş'ün 12 yaşındaki kızı  Havva için doğum günü pastası kesti. Depremzede hastaya geçmiş olsun dileklerini ileten Başhekim İbrahim hakkı Tör , çocukları Abdulgani ve Havva’ya oyuncak ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.  Daha sonra çocuk hastalıkları servisinde yatarak tedavi gören minik hastaları da ziyaret eden hvyet, oyuncak dağıttı. Yapılan açıklamada, '' Hastanemizdeki tüm dezavantajlı gruplara hizmet veren Sosyal hizmet birimimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.'' denildi.