Başkan Dölekli´den kaplıca müjdesi

Pasinler´de Uzun Süredir Yapılamayan Yapıldı ve Şubat Ayında Açılması Planlanıyor!

Tarih: 01.01.0001 00:00
Başkan Dölekli´den kaplıca müjdesi

Sinan AYDIN

Pasinler Hasankale´de bakımsızlık ve ilgisizlik dolayısı ile ziyaretçilerini üzen Termal Kale Otel ve Aile Banyoları, Pasinler Belediyesi tarafından yenileniyor. Tesis belediye işletmesinde Şubat ayında hizmet vermeyi hedefliyor. Konu ile ilgili müjdeyi, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli verdi.

YENİ YÜZ YENİ VİZYON

Erzurum´un termal turizminde bir dönem önemli ilçesi olan Hasankale´de, yakın zamana kadar Kaymakamlık bünyesinde müteşebbisler tarafından işletilen ve son yıllarda bakımsızlığı ile dikkat çeken aile oteli Kale Otel, Pasinler Belediyesi Termal Kale Otel olarak hizmet vermeye hazırlanıyor. Pasinler Belediyesi  Başkanı Ahmet Dölekli, verdiği bilgide belediye bünyesinde daha sağlıklı ve kaliteli hizmet vermesi amacıyla gerçekleştirilen yenileme çalışmalarında sona gelindiğini ifade etti. Dölekli, termal aile banyolarının modernize edildiği, otel lobisinin aile oteli konseptine uymayan bar kısmının ortadan kaldırdığı, odalar ve oda içi mobilyalar, televizyon ve buzdolaplarının değiştirildiğini aktardı.

EĞİTİMLİ PERSONEL İLE ŞUBAT AYINDA AÇILMASI PLANLANIYOR

Alanında eğitim almış personelin yanında belediyece istihdam edilen personele otel işletmeciliği konusunda sertifika programları verildiği belirtilen Başkan Ahmet Dölekli, ?Termalde Zirve Hasankale konseptinin ilk adımı olarak Şubat ayında açılması planlanan Termal Kale Otel´de koronavirüs tedbirleri ve sosyal mesafe kuralları göz önünde bulundurularak gerekli hijyen ve sterilizasyon çalışmaları tamamlandı. Çevre düzenlemesi, peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarıyla tamamen farklı bir hüviyete bürünen Pasinler Belediyesi Termal Kale Otel 6 tesisten oluşan Termalde Zirve Hasankale projesinin ilk tesisi olarak hizmet vermeye hazır durumdadır. Hasankale kültürünü ve damak tadını sonuna kadar yaşatmak için otel restorantı yöresel yemekler öncelikli olmak üzere hem açık büfe hem de isteğe göre alakart hizmet verecektir? " dedi.