Başkan Dal kolları sıvadı

BB Erzurumspor'da, yeni başkan Ahmet Dal transfer tahtasını açmak için çalışmaları hızlandırıldı.

Tarih: 06.07.2022 09:53
Başkan Dal kolları sıvadı

Sinan AYDIN

27 Haziran tarihinden itibaren yeni sezon hazırlıklarının kulüp tesislerinde sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, transfer tahtasını açmak için çalışmalar hızlandırıldı. Şuan için transfer sessizliğinin yaşandığı kulüpte, yeni başkan Ahmet Dal sorunların giderilmesi için kolları sıvadı.

MUZAFFER HOCA GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN YAPTIRIYOR

Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer yönetiminde günde çift antrenman yaparak hazırlanan mavi beyazlı ekip, kamp dönemini hazırlık maçları ile de değerlendirecek. Dün KOnyaspor ile bir hazırlık maçı yapam mavi beyazlı takım, daha sonra ise 7 Temmuz Peembe günü bir başka Süper Lig ekibi Giresunsor ile bir hazırlık maçı yapacak. Maçlar Yüksek İrtifa Kamp merkezinde yapılıyor.

KULÜP BAŞKANI AHMET DAL ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Mavi beyazlılar iki hazırlık maçının ardından ise birkaç günlük bayram iznine çıkacak. Bu arada kulüp başkanlığına getirilen Ahmet Dal ise çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul'da yapılan fikstür çekimine iştirak eden Başkan Dal'ın, özellikle tranfser tahtasının açılabilmesi noktasında girişimlerini hızlandıracağı öğrenildi.

ORHAN OVACIKLI İDDİASI YALAN

Öte yandan Samsunspor sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Orhan Ovacıklı'nın da kırmızı beyazlı kulüp ile anlaştığı iddia edilirken, Başkan Ahmet Dal ise bu paylaşımın doğru olmadığını ve Orhan Ovacıklının sözleşmesinin devam ederek Erzurum'da çalışmalarda yer aldığını ifade etti. Başkan Ahmet Dal, Orhan Ovacıklı'nın kalan bir miktar ödemesini de önceki gün ödeyerek bu futbolcunun ileri aşamada  sözleşmesini alacaklarından dolayı tek taraflı fes etme ihtimalini de ortadan kaldırdı. Orhan Ovacıklı'nın da yaptığı açıklamada hiç biryere gitmediğini, kimse ile görüşmediğini, Erzurumspor ile sözleşmesinin devam ettiğini ve Erzurumspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu söylediği öğrenildi.