BAŞKAN KÜÇÜKOĞLU,” İSTİFA EDEN ÜYEMİZ YOK”

Ak Parti Erzurum İl Başkanlığından istifa edip başka partilere üye olması ilgili Ak Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’ndan açıklama geldi.

Tarih: 29.10.2023 16:16 Güncelleme: 29.10.2023 16:17
BAŞKAN KÜÇÜKOĞLU,” İSTİFA EDEN ÜYEMİZ YOK”

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Ak Parti Erzurum İl Başkanlığından şimdiye kadar istifa edip başka partilere üye olan hiç kimse olmadığını ifade eden Ak Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, ellerinde böyle bir sayı olmadığını söyledi.

Küçükoğlu,” Partimizden istifa edip başka partilere geçen kimse yoktur. Böyle bir sayı yoktur. Partimizden istifa edip başka partiye geçen olmadı.  Bu parti milletin bize bir emanetidir, hepimizin partisidir. Yine Türkiye Yüzyılı iddiamızla girdiğimiz seçimlerde başarılı olarak çıkmış olmak dolayısıyla da teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız yine yeniden onun için bu vazifeyi tevdi eden milletimize teşekkür ediyoruz.   Bizler hem mutfak çalışmaları hem saha çalışmaları, hem sandık çalışmaları üç başlık altında çalışmalarımıza başladık, devam ediyoruz. İnşallah 31 Mart 2024'de Mayıs 2023'te olduğu gibi Türkiye'de AK Parti olarak en güzel sonuçları alacağız. En başarılı şekilde çıkacağız. Merkezlerimiz aracılığı ile il, ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlıklarımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Erzurum halkının teveccühü geçmiş yıllardan da daha fazla etkisini gösteriyor. Çünkü halkımız bu seçimin önemini daha iyi anlamış durumda.   Teşkilatlar içerisinde en iddialı seçim çalışmasını yürüttüğümüzü söyleyebilirim. En az bu çalışma kadar tüm programlarımızı seçim yasaklarına kadar tamamlamış olacağız. Rekor çalışmalarımızın meyvesini 31 Mart seçimlerinde fazlasıyla alacağımıza inanıyorum. Hedefimiz Erzurum’un, ilçelerinde, Türkiye Yüzyılıyla yükselen değer olan AK Parti belediyeciliğiyle buluşmasını sağlamaktır. Tüm seçimlerde olduğu gibi hedefimiz 31 Mart 2024'te yeni bir başarı öyküsü yazacaktır. Allah'ın izniyle o gün de bunun en güzel örneğini vereceğiz. Çok şükür AK Parti belediyeciliğinin hakim olduğu her bir ilçemiz, beldemizde gönüller buluşmuş, kentlerimiz kalkınmış. Erzurum’da bunun en güzel örneklerini görmekteyim."