Başkan Uçar ve Altınok'tan Vatandaş ziyareti

Yakutiye İlçe Başkanı Mahmut Uçar ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok Cumhuriyet Caddesinde vatandaşla buluştular.

Tarih: 13.03.2024 15:34 Güncelleme: 13.03.2024 21:18
Başkan Uçar ve Altınok

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl 

Gerçekleştirilen ziyarette vatandaşın sıcak ve samimi tepkileriyle karşılaşan Uçar ve Altınok, vatandaşın sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinleyerek istişarelerde bulundular. 


İl ziyaretleri kapsamında 16 Mart 2024 Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’da olacağı hakkında konuşan Mahmut Uçar, “Bilindiği üzere daha önceki mitinglerde Türkiye rekoru kırılmıştı inşallah bu sefer de yine Türkiye'deki en kalabalık mitingi Erzurum’da gerçekleştirerek hem sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha bağrımıza basacağız hem de bu mübarek ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi yeniden göstereceğiz” söylemlerinde bulunurken, miting saati ve otobüslerin nereden kalkacağına dair olan program çalışmalarının Ak Parti İl Başkanlarıyla ve tüm Teşkilat birimleriyle birlikte yaptıklarını aktardı.


Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’da olacağı hakkında konuşan Selami Altınok ise, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizlerin gözbebeği ve Erzurum halkı Cumhurbaşkanımızı çok seviyor. Erzurumlu hemşehirlilerimiz  ve bizler her zaman olduğu gibi büyük bir coşku ve heyecanla bağrımıza basacağız ve yine aynı şekilde sevgi ve muhabbetle yolcu edeceğiz” ifadelerini kullandı.