BAŞKAN YILDIRIM’DAN KINAMA MESAJI

Yesevi Alperenler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Erzurum İl Başkanı Mesut Yıldırım, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısını şiddetle ve nefretle kınadığını söyledi.

Tarih: 05.11.2023 16:52
BAŞKAN YILDIRIM’DAN KINAMA MESAJI

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

İsrail'in Gazze'deki saldırısına tepki gösteren  Yesevi Alperenler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Erzurum İl Başkanı Mesut Yıldırım,  sözde medeni Avrupa, Gazze’deki soykırımı film izler gibi izlediğini söyledi.

Yıldırım,” Filistin Gazze’de bebekler, çocuklar, kadınlar, siviller katledilmekte, hastaneler, okullar, camiler bombalanmakta! Bizlerin yaşanan bu vahşete kayıtsız kalması mümkün değildir! Bu soykırımı görmezden gelmemiz imkânsızdır! Sivil ve masum insanlara yönelik saldırıları nefretle kınıyor, hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Filistin’de olan saldırıları bütün dünya tiyatro izler gibi izliyor. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Hayatta kalan Müslüman kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Filistin’de yıllardır süren bu savaşın son bulması için sesleniyoruz. Masum Müslümanların daha fazla kanı akmasın.  Bu zulümlere dur demezsek bugün Filistin’in başına gelen yarın bizim de başımıza gelecek. Siyonistlerin, Yahudilerin zulümlerine yeter deme zamanı geldi. Ey İsrail hazır ol sonun geldi. Müslüman evlatları bunun hesabını sana soracaktır. Uluslararası toplum, sözde medeni Avrupa, Gazze’deki soykırımı film izler gibi izlemektedir. İkiyüzlü batı uygarlığı, Gazze’de başını kuma gömmüş ve bu vahşeti görmemektedir. İnsan Hakları Örgütleri ise üç maymunu oynamakta ısrarcıdır. Dünya Sağlık Örgüt ve insan hakları savunucuları hala sessizliğini korumaktadır. Buna rağmen katil İsrail hastanelere yaptığı hava saldırısında bebekler, çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve sağlık çalışanları hayatını kaybetmiştir.”

Filistin'de gerçekleşen kanlı vahşi saldırı

“Gazze’de hastaneler Sağlık merkezleri, elektrik kesintisi ve yakıtların tükenmesi nedeniyle hizmet  verememektedir. Tıbbi destek ve ilaç yardımları engellenmiş durumdadır. Bu uygulamalar ile insanlığın ve merhametin önü kesilmiştir. Türkiye her zaman olduğu gibi mazlum coğrafyada masum insanların çaresizliğine kayıtsız kalamayacağı için vicdani bir görevi daha üstlenmiştir.  Filistin'de gerçekleşen kanlı vahşi saldırı da vefat eden tüm masum, mazlum şehitlerimize ve Osmanlı'dan koparıldığı günden itibaren Siyonist zihniyetle  samimiyetle Müslümanca mücadele eden kardeşlerimize daim destek dualarımızı belirtirken vefat edenlere Allahtan Rahmet gazilere de Rabbimizden şifa dileriz. “