Basketbol Heyecanı Devam Ediyor

Basketbolda U-18 Mahalli Lig’de şampiyonluk yarışı kıyasıya sürüyor.

Tarih: 25.01.2024 15:59 Güncelleme: 25.01.2024 16:08
Basketbol Heyecanı Devam Ediyor

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum'da, Olimpiyat Parkı içerisinde bulunan Yüksek İrtifa Spor Salonu'nda düzenlenen Basketbol U-18 Mahalli Lig, DSİ SK A ile Gençlik SK A arasındaki müsabaka ile başlamıştı. Heyecan dolu karşılaşmada, DSİ SK A ve Gençlik SK A takımları arasındaki mücadele nefes kesti.

Turnuvanın ikinci gününde ise DSİ SK A, Gençlik SK B ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede DSİ SK A, rakibini 46-26 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. Diğer bir karşılaşmada ise Gençlik SK A, Gençlik SK B takımını 55-26'lık skorla geride bırakarak galibiyet sevinci yaşadı.

Basketbol tutkunları, her geçen gün artan rekabetin ve mücadelelerin keyfini çıkarırken, ligdeki diğer maçları da büyük bir heyecanla bekliyor. Basketbol U-18 Mahalli Lig, genç yeteneklerin sahne aldığı, spor severlerin ise heyecan verici anlara tanıklık etmelerine devam ediyor. Turnuvanın ilerleyen aşamalarında hangi takımın zirveye çıkacağı merak konusu olurken, spor severler Erzurum'da düzenlenen bu önemli organizasyonu takip etmeye devam ediyor.