Başkettte kritik randevu

Küme düşme potasını yakından ilgilendiren maç için ciddi bir hazırlık haftası geçiren Muzaffer Bilazer ve oyuncuları, Başkentten puan yada puanlar çıkarmak için kenetlendiler.

Tarih: 09.12.2022 12:38
Başkettte kritik randevu

Sinan AYDIN

Spor Toto 1.lig 17. haftasında pazar günü Ankara'da Gençlerbirliği ile çok önemli ir maça çıkacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını südürüyor. Küme düşme potasını yakından ilgilendiren maç için ciddi bir hazırlık haftası geçiren Muzaffer Bilazer ve oyuncuları, Başkentten puan yada puanlar çıkarmak için kenetlendiler. İki takım için de kader maçı gözüyle bakılan mücadelede, Gençlerbirliği yenilirse matematiksel olmasa da psikoloJik olarak küme düşmiş gibi olacak, Erzurumspor kaybederse rakibine hayat verip kendisini ateşe atacak. 

ERZURUMSPOR KAPTANLARINDAN YOKSUN ÇIKACAK

Erzurumspor'un iki takım kaptanı da Sakaryaspor maçında gördükleri gereksiz sarı kartlar sonrası cezalı duruma düştükleri için bu maçta  oynayamayacak. Aldığı kötü sonuçlar ile ateş hattından bir türlü kurtulamayan Erzurumspor, Gençlerbirliği maçına çıkışmaçı gözüyle bakıyor. Rakip Gençlerbirliği haftalardır galibiyete hasret kalırken, puan sıralamasında da 7 puanla 18. sırada yer alıyor. Hem Gençlerbirliği hemde Erzurumspor açısından belkide kader müsabakası olacak. 

SAKAT YOK CEZALI VAR...

Mavi beyazlı ekip,Sakaryaspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası kaptanları Mustafa Yumlu ve Eren Tozlu yu da kaybetti. Her iki kaptan da cezalı duruma düştüğü için Başkent'te forma giyemeyecek. Shala'nında durumu belirsizliğini korurken, gribal enfeksiyon geçiren ve son oynanan iki müsabakada formasından uzak kalan Martin Hasek'in ise oynayabileceği, sakatlığı atlatan Süleyman Koç'un da takımla birlikte antrenmanlara çıktığı öğrenildi.