Bayern Münih'ten Galatasaray'a! Transferde sıcak gelişme

Yaz transfer döneminin bitimi için geri sayım sürerken Galatasaray, Bayern Münih'in genç oyuncusunu renklerine bağlamak adına çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin gündemindeki genç futbolcuda sıcak bir gelişme yaşandı

Tarih: 13.09.2023 16:09
Bayern Münih

Yaz transfer döneminde kadrosunu Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Tete, Ndombele, Davinson Sanchez ve Angelino gibi önemli yıldızlarla güçlendiren Galatasaray, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi ve Kaan Ayhan'ın bonservislerini de alarak geçen sezonki kadrosunu büyük ölçüde korudu.

Sarı-kırmızılı ekip, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala genç futbolcuyu da renklerine bağlamak istiyor.

EYÜP AYDIN İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLAMIŞTI

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Galatasaray, bonservisi Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'te olan Eyüp Aydın'ı kadrosuna katmak için harekete geçmiş ancak henüz bir açıklama gelmemişti. Transferde sıcak bir gelişme yaşandı.


TRANSFERDE SICAK GELİŞME

Sarı-kırmızılılar Bayern Münih ile anlaşma sağlamıştı ancak Galatasaray’da Eyüp Aydın transferinde sıkıntı genç futbolcunun babasından kaynaklanıyordu. Bugün transfer için sonuç alınması umut ediliyor.

 

Bayern Münihten Galatasaraya Transferde sıcak gelişme

 

JOKER OYUNCU

Almanya doğumlu futbolcu Eyüp Aydın, merkez orta sahanın yanı sıra ön liberoda da oynayabiliyor. 1.81 boyundaki futbolcunun güncel piyasa değeri 800 bin euro olarak gösteriliyor.

MİLLİ FORMAYI DA GİYDİ

Genç futbolcu Eyüp Aydın, Almanya Milli Takımı'nda da forma giyme şansı buldu. 2004 doğumlu futbolcu, milli forma ile U-15 ve U-16 takımı ile sahaya çıktı. Toplam 8 maça çıkan Eyüp Aydın, bu maçlarda 1 kez gol atma başarısı gösterdi.

HABER MERKEZİ