Bayramda Türbelere Gidecek Otobüs Seferleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Bayramda Türbelere Gidecek Otobüs Seferlerini Duyurdu

Tarih: 10.04.2024 00:14 Güncelleme: 10.04.2024 03:54
Bayramda Türbelere Gidecek Otobüs Seferleri

www.erzurumgunebakis.com/ Sedanur Bingöl 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince türbelere ziyaret düzenlemek isteyen vatandaşlara destek olmak amacıyla özel otobüs seferleri düzenledi ve bu kapsamda, türbelere gidecek olan otobüslerin saatlerini ve güzergahlarını açıkladı.

Türbelere yapılacak ziyaretlerin rahat ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilmesi için Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen seferler, türbelere gidecek olan vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmayı hedefliyorken, sabahın erken saatlerinden itibaren belirlenen güzergahlarda hareket edecek olan otobüsler, türbeleri ziyaret etmek isteyen vatandaşlara hizmet verecek.

Bayramda türbelere yapılacak olan otobüs seferleri, özellikle türbe ziyaretlerinin geleneksel bir ritüel olduğu Erzurum'da büyük bir öneme sahipken, bu seferler sayesinde vatandaşlar, türbeleri ziyaret etmek için ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyor. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, türbelere yapılacak olan otobüs seferleri ile ilgili detaylı bilgileri resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurarak, Şehir İçi Toplu taşıma araçlarımız Ramazan Bayramı'nın 1. gününde ücretsiz olarak hizmet vereceğini belirtti ve Ramazan Bayram Namazı Sonrası mezarlıklara otobüs seferlerimiz ise 07.30’da kalkacağını aktardı.