BB Erzurumspor 19´uncu haftaya damga vurdu

Erzurumspor İstanbul deplasmanında Kasımpaşa´yı 2-1 yenerek haftaya damga vuran ekipler arasında yer aldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor 19´uncu haftaya damga vurdu

Sinan AYDIN

Süper Ligde 19´uncu hafta karşılaşmaları tamamlandı. 32 golün kaydedildiği haftada 4 maçı ev sahibi ekipler kazandı, 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı, 4 takım ise deplasmandan 3 puan çıkardı. Karagümrük, Göztepe, Hatayspor ve Erzurumspor haftanın dış sahada maç kazanan 4 ekibi olarak kaydedildi.

EMRAH BAŞSAN HAFTANIN YILDIZI

Erzurumspor İstanbul deplasmanında Kasımpaşa´yı 2-1 yenerek haftaya damga vuran ekipler arasında yer aldı. Ankaragücü, Kayserispor ve Yeni Malatyaspor´u deplasmanda yenen mavi beyazlılar bu kez İstanbul´da Kasımpaşa´yı 2-1 yenmeyi başardı. Erzurumspor yeni transferleriyle dikkat çekerken, Emrah Başsan haftanın yıldızları arasında yer aldı.

ERZURUMSPOR İÇİN FİNAL MAÇI

Süper Ligde 20´inci haftanın en önemli maçları Erzurum, Sivas, İstanbul ve Rize´de oynanacak. Son 5 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 8 puan toplayan Erzurumspor evinde Alanyaspor´u ağırlayacak. Kupa maçında Alanyaspor´a deplasmanda kaybeden Mavi Beyazlı ekip maçı kazanması halinde hem rövanşı alacak hem de ligin alt sıralarından sıyrılacak.

HAFTANIN MAÇLARI

Lider Beşiktaş 7´inci sıradaki Karagümrük´e konuk olurken, 2´inci sıradaki Fenerbahçe deplasmanda 11´inci sıradaki Yİğidolarla puan mücadelesi verecek. Teknik Direktörü ayrılan 3´üncü sıradaki Gaziantep, geçen haftayı kayıpla kapatan Rizespor ile deplasmanda oynarken, 4´üncü sıradaki Galatasaray evinde 21´inci Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

19.HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Gençlerbirliği 1 ? 3 Karagümrük A.Ş.

Konyaspor 2 ? 3 Göztepe A.Ş.

Antalyaspor 1 ? 1 Trabzonspor A.Ş.

Başakşehir Fk 1 ? 1 Sivasspor

Gaziantep A.Ş.  2 ? 1 Kayserispor

Denizlispor 0 ? 2 Hatayspor

Beşiktaş A.Ş. 2 ? 0 Galatasaray A.Ş.

Yeni Malatyaspor 4 ? 1 Rizespor A.Ş.

Kasımpaşa A.Ş. 1 - 2 Erzurumspor

Fenerbahçe A.Ş. 3 - 1 MKE Ankaragücü