BB Erzurumspor Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı

BB Erzurumspor, Osmanlıspor maçı galibiyetinin ardından hız kesmeden kendi evinde oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı

-ÖZEL- 

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig´de şampiyonlu mücadelesi veren BB Erzurumspor, Çarşamba günü evivde ağırlayacağı Adana Demirspor maçının hazırlklarına ara vermeden başladı. Cumartesi günü dvplasmanda ligde kalma mücadelesi veren Osmanlıspor karşısında üç puanı 3 golle alarak bitime 4 hafta kala çok önemli bir galibiyet alan BB Erzurumspor, zorlu haftalara girilen şu dönemde, Çarşamba günü çok önemli bir maça çıkacak.

ARA VERMEDEN ADANA DEMİRSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADILAR

Osmanlı maçından galip ayrılarak puanını 53´e çıkaran mavi beyazlı takım, aynı günün gecesi Erzurum´a geldi. Havalimanı personeli tarafından şampiyon gibi karşılanan BB Erzurumsporlu teknik heyet ve futbolcular, ertesi gün ayaklarının tozu ile ara vermeden Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başladılar. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, oyuncularını Osmanlıspor maçında gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayıp, aynı performansı Adana Demirspor maçında da göstermelerini istedi. Teknik ve taktik anternmanlar yapan futbolcular, minyatür çift kale maç yaparak ta eksiklerini gördüler.

MEHMET HOCA OYUNCULARINA MAÇIN ÖNEMİNİ ANLATIYOR

Oldukça neşeli oldukları gözlenen futbolcular, Adana Demirspor ile Kazım Karabekir stadyumunda oynayacak olmanın avantajını kullanarak bu maçı kazanıp, süper lige çıkmayı büyük ölçüde garantilemek istiyor. Mehmet hoca, oyuncularını teknik ve taktik antrenmanların yanı sıra psikolojik olarak ta Adana Demirspor maçına hazırlıyor. Beşiktaş´ta oynadığı dönemlerden büyük maçların havasını ve tecrübesini iyi bilen Şifo Mehmet, oyuncularından Adana Demirspor maçında soğukkanlı olmalarını, panik yapmamalarını, sahada topa hakim olan taraf olmalarını istiyor. BB Erzurumspor, TFF 1. lig 31. hafta karşılaşmasında,  1 Temmuz Çarşamba günü akşam saat 20.00´da Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Dadaşlar bu maçtabn galip gelmvsi halinde rakibi ile arasındaki puan farkını 5´e çıkaracak ve kalan 3 haftada 2 beraberlik ve 1 galibiyet alsa dahi süper lige çıkmayı garabntilemiş olacak.