BB Erzurumspor adı kent meydanına yazıldı

Erzurum´un futboldaki temsilcisi olan BB Erzurumspor´un isminin kent meydanına yazılması önerisi, kabul gördü.

Tarih: 01.01.0001 00:00
BB Erzurumspor adı kent meydanına yazıldı

 

Sinan AYDIN

 

Gazeteci Samet Özünal´ın ilk olarak gündeme getirdiği fikir, sosyal medyada büyük destek buldu ve konu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e kadar gitti. Başkan Sekmen, taraftarın isteğine kayıtsız kalmadı ve sonunda BB Erzurumspor´un ismi kent meydanına yazıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, konuyu görsel ve dörtlükle  taraftara duyurdu. Aynı zamanda BB Erzurumspor onursal başkanı olan  Mehmet Sekmen Erzurumspor gönüllerinin ricasını kırmadı ve takımın adını kalplerden sonra şehrin merkezi Havuzbaşı Kent Meydanı alnında bulunan Erzurum bar ekibi heykellerinin yanına yazdırdı.

 

HÜSEYİN ÜNEŞ´TEN TEŞEKKÜR

 

Meydanın duvarlarının mavi beyaza boyanması için se anıtlar kurulu ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen yaptığı paylaşımda;
´Bir gün olsun terk etmedik, 
Bak bu güzel günlere,
Ömrümüz senin yolunda geçiyor,
Efsane geri dönüyor..." dörtlüğü ile taraftarın ricasına cevap verdi.

Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ise, ´Erzurumspor´umuzun her zaman destekçisi olan kıymetli onursal başkanımız, Mehmet Sekmen Bey´e Erzurum´a kazandırdığı Erzurumspor Meydanı için teşekkür ediyorum´ dedi.