B.B Erzurumspor hazırlıksız yakalandı

Dadaşın ayağı yere basmıyor!

Tarih: 01.01.0001 00:00
B.B Erzurumspor hazırlıksız yakalandı

Sinan AYDIN

 

B.B Erzurumspor, ligde rakibi olacak olan Hatayspor ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti. Takımın ortaya koyduğu futbol tepki çekerken, taraftarlar otorite eksikliği yaşadığını iddia ettikleri Muzaffer Bilazer´in teknik direktörlüğünü henüz lig başlamadan sorgulamaya başladı. Birçok taraftar yönetimin teknik direktör konusunda bir ?B´ planı olması gerektiği görüşünde?

 

TFF 1. Liginde şampiyonluk iddiası olan B.B Erzurumspor, toz ve kuş pisliği koltukları ile tepki çeken Kazım Karabekir stadyumunda Hatayspor´la hazırlık maçı yaparak yeni kadrosu ile ilk kez taraftarının karşısına çıktı. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetimindeki B.B Erzurumspor, Hatayspor´a 2-1 mağlup oldu. 7. Dakikada Mirkan Aydın, Perdeyi açtı. 50. Dakikada Rashad Muhammed skoru 1-1 yaptı. Hamza Gül misafir takımı yeniden öne geçiren golü attı ve skor 2-1 Hatayspor´un üstünlüğü ile sona erdi.  Maçı Alpaslan Şen yönetirken yardımcılarını  Erhan Gündoğdu ve  Giray Kara yaptı. Ünal Doğru ise mücadelenin dördüncü hakemi olarak görev yaptı.

 

MAÇLARIN BAŞLAMASINA 10 GÜN KALDI AMA

 

Kazım Karabekir Stadı´nda oynanan maçta, B.B Erzurumspor´da yeni transfer golcü Pote ile Gabriel Obertan ve İbrahim Akdağ kadroda yoktu. Pote´nin antrenman eksikliği nedeniyle kadroda olmadığı öğrenilirken, Obertan ve İbrahim´in neden olmadığı ise düşündürdü. Mavi Beyazlı takımın ortaya koyduğu futbol beğenilmezken, iki kamp dönemi geçiren B.B Erzurumspor´un sezonun başlamasına 10 gün kala hala hazır olmaması endişe yarattı. Konuk Hatayspor ise daha organize bir takım görüntüsü verdi. Sezona hazır olduğu görülen Hatayspor, daha aklı başında ve ne yaptığını bilen bir oyun kurgusu ile mücadele etti.

 

MUZAFFER HOCA´NIN YETERLİLİĞİ SORGULANMAYA BAŞLANDI

 

Ciddi bir rakip karşısında ortaya konan futbolun düşük not aldığı B.B Erzurumspor´da, Muzaffer hocanın oyunu yeterince okuyamadığı eleştirileri yapılmaya başlandı. Sezon henüz başlamasına rağmen gerek sosyal medyada gerek se stadyumda taraftarlar arasında Muzaffer Bilazer´İn teknik direktörlüğü henüz sezon başlamadan sorgulanmaya başlandı. Bazı taraftarlar ise, yönetimin teknik direktör konusunda bir ?B´ planı olması gerektiğini düşünerek Muzaffer hocanın geleceğinin uzun olmayacağını iddia etiler. Erzurumspor ile Hatayspor arasında oynanan özel maça taraftarlar gibi protokol da ilgi gösterdi. Erzurum Valisi Okay Memiş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de karşılaşmayı protokol tribününde birlikte izledi. BB Erzurumspor başkanı Hüseyin Üneş ile yöneticilerde karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.