B.B Erzurumspor hocasını arıyor

İstanbul´da toplanan B.B Erzurumspor yönetimi, "teknik direktör kim olacak?" sorusunun cevabını bulacak ve yeni teknik adama yakın zamanda imza atıracak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
B.B Erzurumspor hocasını arıyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig´de şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´u çalıştıracak teknik direktörün kim olacağı sorusu kısa zaman sonra cevabını bulacak.  İstanbul´da iki günlük kampa girecek olan yönetim kurulu, öncelikle teknik direktör sorununu çözüme kavuşturacak.

6 İSİM ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR

Yönetimin önünde 6 isim bulunuyor. Bayram Bektaş, Erkan Sözeri, Muzaffer Bilazer, Kemal Özdeş, Metin Diyadin ve İlhan Palut isimlerini masaya yatıracak olan yönetim kurulu üyeleri, bu isimlerden birine izma attıracak. Ancak 6 teknik adam içerisinde Kemal Özdeş´in Spor Toto 1. Lig´de takım çalıştırmayı istememesi, İlhan Palut´un da Hatayspor´dan ayrılmaya çok da sıcak bakmaması, yönetimin seçeneğini 4´e düşürüyor.

TARAFTAR MERAKLA BEKLİYOR

Geriye kalan 4 isim içerisinde de Bektaş, Sözeri ve Bilazer´in ismi öne çıkıyor. Muzaffer Bilazer´in Erzurumspor camiasının çok sevdiği isim olması, ümit milli takımdaki başarılı grafiği dikkat çekerken, Bayram Bektaş´ın da Ümraniyespor ile 1. Lig´de elde ettiği başarılı sonuçlar şansını artırıyor. Erkan Sözeri´nin de çalıştırdığı tüm takımların şampiyonluğa oynaması ismini öne çıkarıyor. Yönetim içerisinde Metin Diyadin´e sıcak bakanların sayısının az olması, tecrübeli teknik adamın şansını artırıyor. Taraftar ise biran önce teknik direktörün belli olup yeni sezon hazırlıklarının başlatılması gerektiğini düşünüyor. Mavi Beyazlı yönetimin Bektaş, Sözeri ve Bilazer üçlüsünden birini göreve getirmesine kesin gözüyle bakılırken, ibrenin Süper Lig takımlarıyla anlaşma zemini bulamayan Bayram Bektaş´tan yana olduğu da gelen bilgiler arasında.